Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka white & rice
Tuotteen Milka white & rice valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Riisisuklaat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Päivi 31.07.2009
Paksu valkoinen Milkan riisisuklaa. Riisimuron maku tulee heti suuhun. Valkosuklaa jää taustalle. Ei ole liian makeaa. Suklaata tuntuu olevan liian vähän. Toinen haukkaisu antaa jo valkosuklaan makeutta.

Jari 31.07.2009
Valkoista riisisuklaata. Makuna riisi, silti tämä yllättää makeudella, jossa vahva sokeri pulpahtaa riisin seassa esille. Jälkimaku on kiva. Suklaan puute jäi vaivaamaan.

Susanna K 30.04.2009
Riisisuklaaversio mutta kyseessä valkosuklaasta valmistettu. Yleisesti pidän valkosuklaan mausta mutta tässä sitä on ehkä liikaakin, tekee suklaan turhan makeaksi. Riisit jotenkin hukkuu maun puolesta eikä niiden omaa makua saa irti niinkuin maitosuklaaversiossa. Pari palasta riittää tätä kun tulee jo ällötyksen tunne.

Jarkko 16.04.2009
Levy on valtaisan kokoinen ja paksu kuin mikä, mutta levy painaa kuitenkin vain 200g. Tästä voisi pikaisesti päätellä, että ilmavien riisimurojen osuus levystä on vähintäänkin kohtuullinen. Aavistukseni osui nappiin. Tätä tuotetta voisi melkein kutsua riisimurolevyksi valkosuklaalla ennemminkin kuin päinvastoin. Riisimurojen maku on mieto, valkosuklaan maku on mieto ja kokonaisuuden maku on... no mieto. Ainoa varsinainen maku levyssä on valkosuklaan vaniliini ja sokeri. Kyllähän tätä syö, mutta liiallinen makeus iskee jo rivin jälkeen ja yleinen mauttomuus on tylsää.

Salla Elina Salo 09.01.2009
200g levy riisisuklaata päällystettynä valkosuklaalla. Riisisuklaa todella kuivaa ja mautonta, vaahtomuovipatjamaista. Valkosuklaakaan ei tätä pelasta, suklaan kosteus ei riitä peittoamaan riisin muovista olemusta. Pettymys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani