Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel mousse au cappuccino
Tuotteen Milka amavel mousse au cappuccino valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 19.01.2010
Todella suuria pisaramaisia suklaapalasia. Tuoksahtaa kahville heti avatessa. Täyteläisen herkullista maitosuklaata, joka sulaa hyvin suussa. Kahvin makua alkaa myös leviämään suuhun. Mousse on kiinteää. Alussa kahvin maku on aika voimakasta, mutta tasautuu hyvin suklaan kanssa. Hauskasti maut vaihtelevat. Välillä kahvi on vahvemmin esillä ja välillä taas suklaa. Jälkimaku on valitettavasti hievenen ällöttävä kitalaessa. Tätä ei passaa liikaa syödä. Minulle riitti mainiosti yksi suuri palanen.

Susanna K 19.05.2009
Maitosuklaa joka tuoksuu kahville ja maistuu myös sille. Suklaa on pehmeää ja siinä on sopivasti makeutta. Täyte muodostuu nougatin oloisesta suklaasta jossa maistuu hieman häritsevän pistävästi kahvipapu. Kokonaisuutena ihan nautittava suklaa.

Jarkko 29.04.2009
Automaatticappuccinon tuoksu tulee vastaan jo ennen kuin palanen on suussa. Itse pintasuklaa ja sisällä oleva mousse maistuvat vain ja ainoastaan tuolle kahvintyyppiselle. Vaikka maussa ei muuta juuri ole, niin makeutta on kuitenkin myös vallan riittävästi, ehkäpä vähän liiaksikin. Parin rivin päälle kaipaa kyllä jo merkittävänkokoista maitohörppyä... Kahvimaisuudessaan kuitenkin ihan ookoota keskivertotavaraa pieninä annoksina.

Antti M 28.12.2008
Isoja pisaramaisia paloja 160g levyssä. Tuoksu on hennon kahvimainen ja maussakin se on hentona läsnä. Moussesisus on makeaa ja kovin sulaa eli tämä on syötävintä jääkaapista otettuna. Huoneenlämmössä kreemimäinen olemus on hieman liikaa minulle. Kokonaisuus on kuitenkin ihan laadukas ja yltää jopa nelosen arvosanaan hyvänä hetkenä. Useamman palan saa kyllä syötyä kerralla mutta pitemmän päälle hieman liian makeaa tämä kyllä on...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani