Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka daim
Tuotteen Milka daim valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,31 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Hanna P 18.05.2014
Keskikokoisia paloja Milkan maitosuklaata. Hyvin makea tuoksu. Onpas mukavan rohiseva suutuntuma ja mikä parasta tämä maistuu oikeasta Daimilta niinkuin pitääkin. Minkäs sen mahtaa, kun tämmöiset hyvin makean sokeriset suussa rohisevat suklaat vaan on niin mun makuuni.

Iikka 15.05.2014
Mukavasti rutisevaa karamellia on tämän suklaapalan sisällä. Imeskellen maitosuklaan maku tulee paremmin esille. Tällöin luonnollisesti pidempikestoinen kuin pureskellessa. Kombinaatio suklaan ja karamellin välillä on onnistunut. Näitä rouskuttelee ihan mielellään.

Anita 12.05.2014
Milkaahan tämä on ja rouskuvilla lisukkeilla. Tunnistin krokantiksi, joka ei jostain syystä kuulu suosikkeihini. Tuttu Milkan suklaan maku katoaaa lähes heti ja krokantti valloittaa suun. En ostaisi itse.

Eeva-Liisa 02.05.2014
Suloisen pieniä paloja. Daim -hippuset tulevat esiin jo ensimmäisellä puraisulla. Jotenkin niin samankaltainen Maraboun Daimin kanssa, että on pienoinen pettymys. Jälkimaku on kuitenkin erilainen, Milkalle ominainen. Miellyttävä tuoksu ja koostumus.

Veli-Matti 30.04.2014
Maitosuklaata Daim-sattumilla. Sokerista, mutta kivasti sulaa suussa (sattumia lukuunottamatta). Voittaa selvästi perussuklaan, ja jättää kivan jälkifiiliksen.

Miriam 27.04.2014
Aika pieniä maitosuklaisia palasia. Suklaan joukossa rämmäleitä, jotka maistuvat nougatilta. Makeaa, pähkinäistä, rämmäleet tarttuvat hampaisiin. Aika mitään-sanomatonta suklaata. Makeus jää päällimmäisenä mieleen.

Jenni R 22.04.2014
Perushyvää seurustelu suklaata. Tarttuva maitosuklaa, daimin maku erottuu ja rouskuu suussa. Maku uppoaa äkkiä. Kuivan imelä jälkimaku.

Virpi 15.04.2014
Tuoksu on makea, hiukan rasvainen. Suklaan seassa on jonkin verran makeaa ja hiukan kirpeääkin krokanttia. Tämä tarttuu valitettavasti hampaisiin. Suklaa on itsessään on mietoa, vaaleaa maitosuklaata jonka maku jää vaatimattomaksi. Perinteinen Daim on parempaa.

Jenni V 05.04.2014
Sokkomaistelukäärön sisällöstä ei voi erehtyä valmistajan suhteen, 4 pienessä maitosuklaan palassa lukee "milka". Suklaan pinta on vähän röpelöinen pohjasta, joten jotain lisukkeellista suklaata on siis luvassa. Puraisen palaa ja hampaissa alkaa rouskua jotain makeaa. Ensimmäinen palanen kuluu maistellessa, onko tämä krokanttisuklaata vai keksisuklaata, ja toisen palan joudun vielä syömään kunnes olen varmistunut johtopäätöksestä että tämä on daim-milkaa.

Miksi sitten daimin maun löytäminen kesti näinkin kauan? Noh, milkan ja daimin suklaat ovat keskenään yllättävänkin erilaisia, eikä mielestäni Milka sopinut krokanttiin aivan niin hyvin kun daimin "alkuperäinen" suklaa. Krokanttia on kyllä paloissa kivan runsaasti, ja pidin siitä ettei kokonaisuus ollut liian makea (jota se kenties daimimaisemmalla suklaalla olisi ollut). Silti daim olisi mielestäni saanut olla tunnistettavampaa. Kolmen pisteen peruslevy.

Olli P 25.07.2013
100g maitosuklaa levy daimkrokantti sattumilla, joka on jaettu 18 litteään palaan. Sattumat ovat pieniä, mutta niitä on aika paljon levyssä. Sattumat tekevät levystä ehdottomasti pureskeltavan. Tyypilliseen tapaan daimkrokantit jäävät hieman kiinni hampaisiin, mutta ovat niin pieniä paloja etteivät juuri haittaa. Tuote itsessään on makeaa makean päälle. Enemmän tässä maistuu daim kuin maitosuklaa toisin kuin tuoksussa, jossa osat ovat toisinpäin.

Satu 24.04.2009
Milkan maitosuklaalevypalasia, joissa on epäilemättä jotain murua sisällä nimittäin siihen tahtiin kuuluu pureskelun äänet kanssamaistajien suunnalta. Haa, tässähän on pieniä krokantti-palasia. Ihan ensimmäisenä tulee tietysti mieleen Daim, mutta krokantin maku on hieman erilainen. Ihan hyvä, mutta erilainen. Tätä pitäisi syödä levyllinen, jotta syvällisempi arvio irtoaisi. Tässä vaiheessa tyydyn vain toteamaan, että miellyttävä, muttei herkullinen.

Susanna K 24.04.2009
Pieniä suklaapaloja joiden seassa tuntuu olevan jonkinmoisia rakeita. Valitettavasti maitosuklaan maku häviää välittömästi ja kohta suu on pullollaan rakeita niitä kuitenkaan vähättelemättä. Kokonaisuuden puolesta tämä suklaan jää hyväksi yritykseksi daimsuklaaversiona.

Antti H 24.04.2009
Mukava Daim-kopio. Krokantti on toffeen makuista ja hieman tuttua Daimia pehmeämpää, suklaan maku jää hieman epäselväksi. Suklaan koostumus on mukavan tasainen. Kelpaa hyvin Daimin korvikkeeksi.

Janne J 24.04.2009
Perussuklaan tuoksuista. Maku on taas jotain muuta kuin perinteistä maitosuklaata, sillä sitä hallitsee (suolainen) krokantti. Huisan makeaa, muutama palanen on tarpeeksi. Suklaata on vaikea arvioida krokantin varastaessa shown, mutta sanotaan vaikka ettei tuotteen menestys jää tuosta maitosuklaaosuudesta kiinni.

Jarkko 13.04.2009
Daimin krokantin löytyminen Milkan levystä selittyy tietenkin sillä, että sekä Daim, Marabou että Milka ovat Kraft Foodsin omistamia tuotemerkkejä. Tämä mahdollisille pohdiskelijoille infona, mutta sitten maistelupuuhiin: 100g suklaalevyssä on Daim-rouhetta kohtuullisen paljon, mutta vaikka suussa koko ajan rouskuukin, niin mielessä pyörii niinikään koko ajan ajatus siitä, että krokanttia voisi olla enemmänkin. Jos vertailua pitäisi suorittaa, niin ainoa reilu vertailukohde olisi tietenkin Maraboun Daim-levy, jossa myöskin suklaan määrä suhteessa Daim-murskeeseen on merkittävä. Jostakin syystä tästä Milka-suklaasta jää hieman epämieluisa jälkimaku suuhun. Suklaa on rouskeiden kanssa mahtavaa pureskeltavaa, mutta jälkimaussa on hieman jotain epämääräistä ja kun se maku jää suuhun pyörimään jokaisen suupalan jälkeen (jos ei muista santsata riittävän usein), niin olen pakotettu tipauttamaan pisteet maksimista pykälää alemmas. Erittäin vahva nelonen kuitenkin.

Antti M 28.12.2008
Sadan gramman levy, jossa hieman sentään paksuutta sekä mukavan kokoiset Daim-rakeet (20% levyn massasta on näitä). Melkein menisi läpi Maraboun versiosta mutta Milkan maitosuklaa (30%) on hivenen liian makeaa ja mitäänsanomatonta. Daim on kuitenkin suosikkejani, joten nelosesta lähdetään pisteiden valossa. Ihan kelpo levy ja kun ei ole hinnallakaan pilattu (noin 80 senttiä), niin mikäs näitä mättäessä. Kyllä tämä kuitenkin taitaisi hyllyyn jäädä, jos kilpailijan levy vieressä olisi...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani