Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka choco & rice
Tuotteen Milka choco & rice valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Riisisuklaat, Tuotannosta poistuneet.
 

Saara 12.02.2013
Riisisuklaata, joka voisi olla oikeastaan kenen tahansa valmistajan riisisuklaata. Isoja riisipuffeja, koostumus on ihan mukava ja vähän poltetun makuinen, kuten riisikakuissakin. Suklaa on tässä aika makeaa, ja kappas kummaa, kun se on kerran näemmä Milkaa. Ei järin laadukas tuote, josta on vaikeaa keksiä mitään erityistä sanottavaa. Sanotaan nyt näin, että itselleni harvinaisiin mättöhetkiin tämä olisi sopivaa pureskeltavaa!

Miriam 11.02.2013
Suhteellisen perinteisen näköistä ja makuista riisisuklaata. Suklaa on perinteisen makeaa Milkaa ja riisi aika perinteisen makuista riisisuklaata. Tylsää kaikinpuolin, muttei pahaa. Ainoastaan mitäänsanomatonta.

Miriam 21.06.2012
Maitosuklaata, jonka ikäänkuin alaosassa on riisiä. Palat ovat aivan liian paksuja, joten tästä syystä niitä on vaikea syödä. Maku on ihanan maitoinen, jopa kermainen ja makea. Todella hyvää ja maistuvaa suklaata, jota nyt osasinkin odottaa jo nimen perusteella.

Päivi 07.09.2010
Tuhtia riisisuklaata paksuina palasina. Riisiä on runsaasti, suklaata vähemmän. Suklaata saisi olla hieman enemmän, mutta syödessä huomaa, että koostumus on juuri sopivaa. Tämä on aika makeaa. Jokin sattuma riisi on hieman kovempi muita, mutta muuten riisi on sopivan pehmeää. Huomaan popsineeni usiamman palasen sen kummempia miettimättä. Lopuksi jää hivenen pistävä maku suuhun.

Susanna K 30.04.2009
Ennenkuin edes pistän palasta suuhun voin sanoa lukijoille että olen heikkona riisisuklaisiin, Milka tehnyt myös oman versionsa tästä. Suklaata on ohuesti mutta mielestäni sopivasti ympäri levyä ja riisit sitten siellä välissä. Ei liian makeaa, suklaa ujuttautuuu suuhun hyvin antaen täyteläisen maun. Riisiä on juuri ruhtinaallisen paljon ja kokonaisuus hyvä. Yksi parhaimmista riisisuklaista mitä eteeni on tullut.

Jarkko 18.04.2009
Valkosuklaisen siskonsa tavoin levy on suuri mutta kevyt pihalaattamainen ilmestys fyysisiltä mitoiltaan. Riisimurojen osuus tästäkin levystä on valtaisa, eli suklaata saa lähes etsiä murojen väleistä. Valkosuklaisen riisilevyn tavoin tämäkin on erittäin makea ja vaikka maitosuklaa sentään maistuu jo jollekin, niin kokonaisuus jää kuitenkin pienen suklaaosuuden vuoksi melko mauttomaksi. Ei tällaisen turhuuden syöminen juurikaan tuo hymyä kasvoille.

Antti M 25.12.2008
Pidän riisisuklaasta mutta tämä ei ole kuitenkaan lajin aatelia todellakaan. Pohjassa tuntuu olevan vettynyttä, melkein puuromaista, riisiä ja sisuksistä löytyy kovia pieniä jyviä, jotka haluavat tehdä tuhoa hampailleni. Maitosuklaa on taas ikävän makeaa Milkan tyyliin eli tämäkin 200g halko on pieni pettymys kaikenkaikkiaan. Ei sillä, etteikö tämäkin levy mennyt meillä kurkusta alas tunnin sisään... Ei pärjää mitenkään kotimaisille riisisuklaille, edesmenneille tai nykyisille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani