Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka toffee ganznuss grosstafel
Tuotteen Milka toffee ganznuss grosstafel valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,57 ja löytyy top 100 -listan sijalta 37. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Joblo 16.11.2014 : Suussasulava, kreemimäinen, makea. Hasselpähkinä tasapainottaa kokonaisuutta. Erinomainen tuliainen laivalta.

suklaahirviö 04.04.2011 : Silja Linen tax free-myymälässä silmäni näkivät vilauksen paratiisista: hyllyllinen täynnä liloja suklaalevyjä. Olin löytänyt Milka-osaston! Mukaan tarttui tämä kahta suosikkiani (pähkinä & toffee) sisältävä levy ja heti kotona ostos osoittautui oivalliseksi. Milkan maitosuklaa on, no, yksinkertaisesti hyvää. Se on ehkä hitusen makeampaa (?) kuin Fasun, mutta ei maraboumaisen imelää silti. Täyte levyssä on herkullinen kreemin, toffeen ja kokonaisten pähkinöiden sinfonia. Se tarjoaa niin paljon pureskeltavaa JA imeskeltävää, ettei suklaafani oikeastaan voi muuta pyytää. Kun tähän yhdistyy sopiva palakoko - ei liian suuri, ei liian pieni - ja hauska palasten muoto (lystikäs puolipallo palasen keskellä), niin sielu laulaa hoosiannaa ja sydän täyttyy kiitollisuudesta. Mutta miksi Milkaa ei saa Suomesta, suomalaisista marketeista? Joskus aniharvoin on jotain ollut mammuttimarkkoinoilla, mutta ne ovat olleet harvinaisia hetkiä. Tämä on vakava puute suomalaisessa suklaamaailmassa!

Janne 25.03.2011

Liia 14.03.2011 : muuten hyvää mutta pähkinä ei ole hyvä idea

Milkafani 23.09.2010 : Yhdessä Trioladen kanssa parasta Milkaa ja ylipäätään suklaalevyvertailuissani ihan ykkönen. Tähän jää tosi pahasti koukkuun, mahtava suolaisen ja makean kombinaatio.

Willy 19.12.2009 : Laivalla teki mieli ostaa jotain sellaista suklaata, jota ei yleensä tule ostettua. Lopulta päädyin tähän levyyn, vaikkakin jostain minulle vieraasta syystä hieman epäröiden. Maistoin sitten uteliaisuudesta palasen, sain todeta epäilykseni turhiksi ja piti ottaa viel muutama pala lisää. Tosiaan melkoisen makeaa, joten tämä tulisi nauttia reilun juomalasillisen kera.

Nalle 29.10.2009 : Maukasta, joskin todella makeaa. Toffeesuklaan ystävänä kuitenkin mielestäni suussa sulavaa. Tosin maistoin tätä vain yhden palasen joten makeus häirinnee vasta useamman rivin jälkeen. Muistuttaa sitä yhtä twist-pussin konvehtia jonka sisällä on kokonainen pähkinä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani