Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka lila collection
Tuotteen Milka lila collection valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Kaakaolehmä 08.03.2014 : Nyt oli kyllä pettymys... Ehkä hinnasta olisi pitänyt arvata, että tämä rasia on pakattu jämäsuklaasta väsätyillä konvehdeilla. En kuitenkaan arvannut, sillä hölmönä luulin, että Milka ei vajoaisi niin alas :(

Choc_ 16.04.2009

suklaahirviö 30.11.2008 : Makuja on monia. Minä olen Milka-fani, mutta tämä rasia ei kolahtanut. Konvehdit olivat kaikki kuin samasta puusta veistettyjä: rasian kyljessä oli kuvauksia erilaisista konvehdeista, jotka maistaessa olivat minusta kuin yhtä ja samaa tavaraa mitättömin eroavaisuuksin. Lähinnä tuli mieleen Fazerin pähkinärouhesuklaalevy, mitä siis makupuoleen tulee.

Hyvä puoli tässä rasiassa on hinta. Kolmen, neljän euron hujakoilla olevan rasian uskaltaa ostaa, eikä pettymys ole ihan valtava, jos ei maut kiehdo. Näin kävi minulle. Vielä sellainen erikoisuus, että rasian kaikki konvehdit maistuivat tavattoman kuivilta. Ainoa vertaus mitä keksin on, että oli kuin niissä olisi ollut perunajauhoa joukossa. Dubbelnougat-konvehti oli ehkä pahin pettymys - parempaa saa ostamalla suosiolla Maraboun dubbelnougat-patukan lähimmästä ruokakaupasta.

Pluspuolena sanoisin suklaan olevan ihan laadukasta PERUSsuklaata. En usko tämän rasian herättävän vahvoja tunteita puolesta/vastaan. Neutraali. Sopisi lahjaksi vaikka lapsiperheellekin. Ja lila väri on viehko..
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani