Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka Leo
Tuotteen Milka Leo valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 29.12.2018
Milkan versio kitkatista. Tässä on 15% vohvelia, 58% maitosuklaata päällä ja 25% kreemitäytettä. Painoa on 33,3g eli varsin pieni patukka, mutta kiva syötävä kun palat saa irrotettua pitkulaisiksi pikkupatukoiksi. Ja makukin on tämän tyyppiseksi patukaksi erittäin hyvä, maitosuklaa on maukasta ja sitä on tarpeeksi, samoin täytettä. Tämä ei ole yhtään kuivaa eikä teollisen makuista. Vahva kolmonen, parempi kuin kitkat.

Miriam 03.12.2009
Pitkulaisia paloja. Näkyvissä keksiä. Sulavat nopeasti käsissä. Tuoksu maitosuklaa ja keksi. Yllättävän kosteita, olisi luullut sahajauhomaisemmaksi. Rusaasti keksiä ja suklaata. Molempia suhteessa sopivasti. Tätä tekee mieli ottaa lisää heti, sen verran hyvää suklaata on kyseessä. Jonkinlaista tahmaa mukana on, sillä suuhun jää omituinen kalvo syönnin jälkeen. Summasummarum kuitenkin että namia on, ei kuitenkaan mitään ylitsevuotavan upeaa, vaan hyvää perinteistä, mättösuklaata parempaa, suklaatia.

Jarkko 12.11.2009
Pieni Nestlén KitKat-patukoiden tyyliä mukaileva vohvelisuklaa Milkalta. Maitosuklaakuoren alla on runsaasti vohvelia. Itse asiassa vohvelia on niin runsaasti, että sinne ei paljon kostuketta ole enää saatu mahtumaan. Suklaa on melko makeaa, mutta koska sitäkin on melkoisen vähän suhteessa vohveliin, ei liikamakeus-kohtausta ole odotettavissa. Tämä nyt on tällainen vohvelipatukoiden keskikastin kolistelija. Tämä parantuisi merkittävästi, jos mitä tahansa muuta ainesta kuin vohvelia lisättäisiin määrällisesti.

Päivi 25.08.2008
KitKat-tyylinen Milka-suklaa. Milkahan on hyvää, joten mielenkiinnolla odottelen makuelämystä. Taittaessa pala hajosi kahteen osaan. Tuoksu on keksimäinen. Ohut suklaakerros päällä. Suklaata kyllä saisi olla enemmän. Suklaa sulaa nopeasti suussa ja sitten on vain keksimäistä. Ei tästä irtoa oikein selvää makua. Ikävä sivumaku tässä on, mut en saa paremmin päähän, että mikä se voisi olla. Pettymys. En osta toiste.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani