Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka milkinis
Tuotteen Milka milkinis valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Susanna K 31.10.2008
Litteä perusmilka maitosuklaa muodossa jossa pitäisi ehkä olla jotain makua mutta muuta ei maistu kuin muovi. Sulaa suuhun välittömästi ja jää kuitenkin nyt valjuksi koko pläjäys.

Kai 31.10.2008
Suklaapala jossa todella sulavaa maitosuklaata päällä. Sulaa jopa sormiin samantien, ärsyttävää kun sotkee. Täyte keskellä on ihan kuin margariinia koostumukseltaan. Suklaa hyvää, jos maitosuklaasta tykkää niin tykkää tästäkin. Täytteen mausta ei mitään hajua.

Sanna K 24.10.2008
Herkullisen näköinen suklaa, juuri minun makuuni. Valkosuklaata/vaaleaa kreemitäytettä maitosuklaapalassa. Erittäin pehmeää jopa hieman sulaneen oloista. Sulaa siis suuhun aika loistavasti. Herkullisen makea ja pehmeän makuiinen.

Satu 24.10.2008
Näissä palasissahan on niin eläväiset lehmä-kuviot, että voin melkein kuvitella kuulevani ammuu-huutoja ja lehmäkellojen kilkatusta alppirinteillä. No joo, maistetaanpa nyt ihan rauhassa, vaikka odotukset nousevat yhä korkeammalle välistä pilkottavan vaalean maitopohjaisen täytteen myötä. Voi mikä pettymys. Siis onhan tämä ihan hyvää, mutta vain juuri ja juuri. Maku on valju ja rasvainen.

Jarkko 24.10.2008
Maitosuklaata kahdessa kerroksessa ja välissä valkoista maitokreemiä. Tuoksu on varsin makea ja pehmoinen, kuten on makukin. Olen monesta tämäntyyppisestä tuotteesta pitänyt, mutta nyt ei vaan oikein meinaa upota. Tämä tuntuu jotenkin joutavalta, vaikka tässä ei mitään ihmeempää erikseen nimettävää vikaa olekaan.

Antti H 24.10.2008
Kinder-suklaamunan sukulaista levymuodossa. Herkullinen maitotäyte sopii miedon maitosuklaan kanssa. Tällä lähtee makeannälkä.

Janne J 24.10.2008
Miedon tuoksuista, tosi pehmeää rakenteeltaan ja myös maultaan. Valkoinen mönjä sisällä ei ole ollenkaan pahimmasta päästä maitokreemiksi (?) ja vaalea maitosuklaakin on neutraalin tasapainoista ja miellyttävää. Makeaa, mutta ei liian makeaa.

Päivi 24.10.2008
Jes, Milkaa! Jotain vaaleaa täytettä välissä. Lehmän kuvio päällä. Ihana suklaan maku tulee suuhun. Välissä oleva tuntuu voimaiselta täytteltä. Pehmeää ja niin täydellistä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset