Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka luflée white
Tuotteen Milka luflée white valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Susanna K 26.09.2008
Valkosuklaa joka näyttää koostumuksen puolesta ilmavalle, ilmeisesti kyseessä jonkin sortin "aero"-suklaa. Makunsa puolesta suklaa vaikuttaa light-versiolle jossa hädin tuskin on makua, jääden siis vaisuksi. Aika tylsä pläjäys.

Jarkko 26.09.2008
Edelleen ja varmaan ikuisuuteen asti inhoan näitä ilmakuplasuklaita. Ne tuntuvat suussa erittäin epämiellyttäviltä ja onhan se puhtaasti asiakkaiden harhaanjohtamistakin, kun levy on samankokoinen kuin umpilevyt, mutta painaa vain puolet siitä. Hintahan on kuitenkin vähintäänkin sama. Makukin on tässä varsin mieto. Valkosuklaan lateksimaku on läsnä, joskin hieman miedonmpana kuin joissakin muissa. Jälkimakeus on niin voimakas, että kurkkua kutittaa ihan tosissaan. Ilmakuplilla pilattu valkosuklaa.

Hanna P 26.09.2008
Tuoksultaan ja maultaan perinteisin valkosuklaa, joka ei tosin ole myöskään täyteläisen makuista. Suklaasta ei jää suuhun rasvaista tuntua, mutta ei toisaalta makuakaan...kevyt "pikasuklaa":)/:(

Satu 26.09.2008
No tämähän on iloisesti kuplivaa valkosuklaata kaikkine pallurakoristeluineen ja kuohkeine koostumuksineen. Pidän tällaisten "vaahtomaisten" suklaiden koostumuksesta, mutta valitettavasti tässä ei tuo valkosuklaan maku loista herkullisuudellaan. Maku on tavallinen ja tylsä.

Tapani H 26.09.2008
Rakeinen ja ilmakuplia sisältävä koostumus aika tavanomaisessa valkosuklaassa. Makeutta ei ole liikaa, joka tahtoo olla haittana useasti tämän tyypin suklaissa.

Päivi 26.09.2008
Valkoista ilmasuklaata. Suklaan päällä on kuplakuvioita. Kevyttä painoltaan. Ihanasti suussa menee kasaan ja hyvä imeä. Suklaa kyllä liian makeaa. Maku häviää nopeasti.

Antti H 26.09.2008
Suklaa ei ole liian voimakkaasti voin makuista, mikä on joskus valkosuklaiden ongelmana. Tämä tietenkin saavutetaan suklaassa olevilla ilmakuplilla. Tarkemmin maisteltuani tämä suklaa ei oikestaan tarjoa mitään muutakaan.

Kaarina 26.09.2008
Näyttää halkaistuna pesusieneltä. Hieman voisen- ja eltaantuneenoloinen. Valkoinen suklaa ei edelleenkään mielestäni ole suklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani