Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka luflée noisette
Tuotteen Milka luflée noisette valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Tapani H 21.11.2008
Taas tätä Air-suklaata johon on pumpattu ilmaa. Enpä jaksa innostua tällaisesta. Melkoista hötyä.

Satu 21.11.2008
Runsaskuplaista maitosuklaata, joka koostumuksensa vuoksi kuin häviää suuhun. Maku on voimakas suhteessa siihen määrään, jota suklaata suussa loppupeleissä on. Tykkään koostumuksesta, mutta maku on liian sokerinen.

Päivi 21.11.2008
Ilmasuklaata paksu palanen ja heti rapisee suussa. Tahmeaa ja hyvin sulavaa Rakenne kyllä murumainen. Jälkimaku tuntuu oudolta.

Jarkko 21.11.2008
Voi näitä ilmakuplasuklaita, kun nämä on niin turhia... Maussa on pähkinää, vaikkakaan ei koostumuksessa. Juuri tuo pähkinä tekee tästä selvästi paremman (eli siedettävän) kuin pelkkänä maitosuklaaversiona. Kuitenkin jäädään kauas huipulta, keskinkertaisuuden massaan.

Hanna P 21.11.2008
Vilunväreet kulkevat jälleen selkäpiissä, kun näen jälleen yhden "ilmastoidun" suklaan. Kuten muutkin sarjan suklaat, jää tämänkin suklaan maku kovin köykäiseksi ja suussa viipyilemättömäksi. Sekin maku mikä suussa käväisee ei ole mitenkään miellyttävä vaan jotakin "hyönteismyrkkyä" suklaaksi.

Antti H 21.11.2008
Ilmava suklaa sulaa suussa nopeasti ja maku tuntuu voimakkaalta. Maussa erottuu hieman karamellia ja pähkinää. Tätä voisi syödä enemmänkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset