Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka luflée alpenmilch
Tuotteen Milka luflée alpenmilch valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 11.09.2008
Kevyt suklaapalkki eli täynnä ilmaa. Loput on suhteellisen mautonta maitosuklaata, joka katoaa suusta ilman, että siihen saa edes kunnon otetta. Ikävää ja lievästi turhauttavaa mutta ei kuitenkaan pahaa. Pakko siis antaa keskiverrot pisteet tällekin vaikka onkin tuotteena kovin turha.

Kai 04.09.2008
Tässä on näköjään ilmaa sisällä. Ärsyttävän nopeasti katoaa suusta, mitä enemmän pureskelee sitä nopeammin maku katoaa suusta. Turhauttaa. Maku on aika rasvainen, ei mitenkään erikoinen.

Jarkko 29.08.2008
Suklaa on kuin ilmaa, kirjaimellisesti: Täynnä ilmakuplia. Tällainen koostumus ärsyttää minua, koska erikoinen (ei kuitenkaan hyvä) suuntuntuma vie ajatukset etäämmälle mausta. Tällaisen koostumuksen omavaa suklaata ei ole edes nautinto pureskella. Maku on melko neutraalin oloinen, maitosuklainen. Kaakao ei juurikaan maistu, mutta sen sijaan makeus tuntuu kurkussa ja kitalaessa jopa liiallisena. Tekisi mieli antaa kakkonen tässä ärsyttyneisyyden puuskassa, mutta kun maku on tuomiolla, niin hellyn pykälää parempaan.

Satu 29.08.2008
Aaltomaisesti muotoiltuja maitosuklaalevypalasia, joissa päällä kuplakuvioita. Sama teema jatkuu itse suklaan koostumuksessa, joka on kuplainen, siis reikäinen, vähän niin kuin juusto. Pidän tällaisista koostumuksista, mutta nyt suklaan maku on jotenkin outo. Hikisen pukukopin ja autogrillin sekoitus.

Sanna K 29.08.2008
Maitosuklaata jossa pieniä ilmakuplia sisällä. Suklaa on siis todella ilmavaa ja pehmeää, paloja voi taittaa levystä melkein ajatuksen voimalla. Tätä voi syödä useamman palan kun suklaata yhdessä palassa on vähemmän kuin normaalisti, ovelaa. Maussa ei kuitenkaan mitään vikaa, vaatii vain hieman totuttelua ehkä.

Tapani H 29.08.2008
Kuin tyhjää haukkaisi. Ilmakuplia sisältävää tummahkoa maitosuklaata. Ei huono mutta ei tällä oikein makennälkä lähde kun koostumus on niin hötyä.

Hanna P 29.08.2008
Suklaassa jännittävän kennomainen koostumus, joka mukavasti keventää tuhdinoloista suklaata. Maku hyvin perinteistä suklaamuna-/joulukalenteriosastoa eli ei mitään uutta auringon alla siinä suhteessa.

Antti K 29.08.2008
Normisuklaata, jossa vissiin ilmakuplia, eli terveyssuklaata -> huono idea, buu! Suklaassa ainoa asia on maku, no ei tämä nyt ihan kakaltakaan maistunut, keskiverto.

Sanna K 29.08.2008
Maitosuklaata jonka koostumus tehty todella ilmavaksi. Mitään kummempia makuelämyksiä tästä ei saa koska suklaan seassa ei yksinkertaisesti ole mitään. Ihan kiva suklaamarkkinoille mutta ei tartu mun mukaan suklaahyllyltä.

Janne J 29.08.2008
Onpa kuohkean näköistä suklaata. Pureskellessa myös tuntuu, että seassa on puolet ilmaa - harmi. Makeaa, mutta onneksi kaakaotakin on reseptissä jonkin verran keskimääräistä enemmän. Siltikään ei jotenkin sytytä, vähän kuin olisi laitettu maitoon sekoitettavaksi tarkoitettua kaakaojauhetta veteen.

Päivi 29.08.2008
Näyttää ilmasuklaalta. Jotakin kuplia suklaan päällä. Vau, mahtava makuelämys. Ilmasuklaa on todella hyvää. Maku kyllä häviää nopeasti. Tätä on nautinto pureskella ja antaa sulaa.

Hanna-Maria 29.08.2008
Ihanan pehmeää maitosuklaata, joka sulaa suussa tosi nopiaan. Mutta makukin kyllä häipyy suusta sitäkin nopeammin. Aika perus suklaata mielestäni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani