Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka milchcrème mit haselnusskrokant
Tuotteen Milka milchcrème mit haselnusskrokant valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 26.09.2008
Jotenkin hieman tunkkaisen makuinen ja tuoksuinen suklaa, joka on kuitenkin pähkinäistä, kermaista ja täyteläistä. Päällä hyvin pehmeän makuista maitosuklaata ja sisällä rouskuva täyte.

Antti H 26.09.2008
Mukavan vaaleaa suklaata, valitettavasti täyte on melko mauton ja rasvaisen oloinen. Täytteen seassa on jotakin kovia palasia, niistä ei saa oikeen makua irti. Tässä on mahdollisuuksia vaikka mihin, mutta toteutus ei toimi.

Satu 26.09.2008
Milkan täytemaitosuklaata, jossa on sisällä vaaleampaa pehmeää täytettä ja jotain ratisevaa, joka tuntuu paikoitellen pähkinärouheelta ja paikoitellen poltetulta sokerilta. Ei tässä erityisesti mikään ärsytä, mutta maku ei vain nyt säväytä. Odottaisin myöskin, että täytesuklaapalassa olisi enemmän kokoa eikä se olisi näin lätty.

Tapani H 26.09.2008
Milkan makoisaa maitosuklaata jollain tunnistamattomalla täytteellä. Mukana on ainakin jotain pähkinää ja krisp-muruja. Vähän liikaa makeutta kuten Milkalla yleensä, mutta kuitenkin hyvää.


Susanna K 26.09.2008
Milka-maitosuklaa jonka seassa ilmeisesti jotain raksuvaa, mitä ne sitten lie onkaan. Itse suklaan maku on todella hyvää vaikka hieman häiritsee nuo suht kovat raksut. Suklaan sulavuudesta piste.

Jarkko 26.09.2008
Milkan vaalea maitosuklaa tuoksuu ja maistuu toffeelle. Täyte on kuitenkin kreemimäistä, sisältäen pieniä murusia jotakin. Kreemi ei tunnu lainkaan miellyttävältä suussani eikä murusista lähde oiken minkäänlaista makuakaan. Ei ällötä, mutta ei kyllä huudeta täälläpäin hurraatakaan. Keskivertoturhis.

Päivi 26.09.2008
Jee, Milkaa. Hyvä tuoksu. Sisällä jotakin vaaleaa täytettä. Jotakin pähkinää tai krispiä tuossa kreemitäytteessä. Älyttömän mahtava makuyhdistelmä. Milkan suklaa on niin herkullista.

Kaarina 26.09.2008
Miellyttävä tuoksu. Suussasulavan pehmeää. Sokeria-pähkinää-krokanttia? Mikäli suklaassa on pähkinän, krokantin tms paloja, niiden on mielestäni oltava purtavan kokoisia eikä nin kuin nyt, että suuhun jää jotakin töhnää ja sokerimuruja. Nyt ne olivat hampaankolon kokoisia, pienenpieniä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset