Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka sahne-créme und kandierten orangenstückchen
Tuotteen Milka sahne-créme und kandierten orangenstückchen valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 28. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Kai 31.08.2008
Milkan appelsiinisuklaalta näyttää. Aika mukavan pehmeä suklaa, maku parempi kun maraboun suklaalla. Sopivan kokoinen pala.

Antti K 29.08.2008
Ihan kivan makuinen, oisko appelsiini? Maitosuklaata, hyvää, jälkimaku hieman kitalaessa karhea.

Janne J 29.08.2008
Tuoksuu.. appelsiinille. Onpa pehmeää ja suussasulavaa. Suuhun jää suklaan ja täytteen sulamisen jälkeen jotain höttösiä, ilmeisesti appelsiinin kuorta. Selvästi makeaa, mutta en voi olla pitämättä tästä. Jälkihuomiona kurkussa tuntui pientä karvautta.

Jarkko 29.08.2008
Mahtava appelsiinin aromi leviää ilmoille jo ennen kuin pala on edes suussani. Maussakin maku on miellyttävän raikas ja iloinen jne, mutta tämä koostumus... täytteenä oleva kreemi on ihan lötköä, kuin puoliksi sulanutta voita. Appelsiininkuoren palaset suklaan seassa ovat hieman kumimaisia, eli joustavat hampaiden paineessa, eli ihan ok sekä maun että suuntuntuman osalta. Palaset lisäävät myös hieman mielenkiintoa muuten aavistukseen tylsään koostumukseen. Jos täytekreemi olisi hieman jämäkämpää, olisin mahdollisesti voinut heltyä jopa maksimaaliseen pistelukuun.

Satu 29.08.2008
Milkan vaaleaa maitosuklaata, jossa runsaasti appelsiinin makua. Maku tuntuu vain voimistuvan loppua kohden samalla kun suuhun jää pyörimään koostumukseltaan kookoshiutaleita vastaavat sattumat. Tässä ei nyt maku ja koostumus kohtaa lainkaan, vaikka ko. makuyhdistelmästä pidänkin. Sattumien pitäisi olla joko paljon huomaamattomampia tai sitten reilusti isompia.

Sanna K 29.08.2008
Pehmeä, jopa hieman sula maitosulkaapala, jonka sisällä pieniä appelsiinikrokantin makuisia muruja. Murut eivät ole hirveän rapeita mutta eivät pehmeitäkään, jotain siltä väliltä siis. Maku on appelsiininen ja kuitenkin myös makea, ehkä hieman karamellinenkin. Appelsiinisuklaaksi hyvää.

Päivi 29.08.2008
Milkaa ja tuoksu on mielestäni hedelmäinen, ehkä appelsiinia. Sisältä pehmeää ja raikasta. Ihana yhdistelmä. Jotain rapisevaa tässä on myös. Suklaa meni todella nopeasti alas. Jälkimaku on raikas.

Tapani H 29.08.2008
Aika ohuita maitosuklaapaloja appelsiinikrokanttimurustäytteellä. Palat ovat mielestäni liian pieniä kokonaisvaltaisen makuelämyksen aikaansaamiseksi mutta kyllä tämä menettelee...

Hanna P 29.08.2008
Appelsiini tuoksuu ja maistuu tässä suklaassa reilusti. Pehmeä ja makea maku, jolle pieni kirpakkuus tuo kuitenkin vastapainoa. Rahiseva ja hauska koostumus.

Susanna K 29.08.2008
Maitosuklaa joka tuoksuu raikkaalle appelsiinille. Voi tytöt ja pojat että on hyvää ! Suklaan sekaan on laitettu pieniä toimivia appelsiinirakeita jotka antaa yhdessä suklaan kanssa muhevan maun ja koostumuksen. Yksinekrtaisen maukasta!

Hanna-Maria 29.08.2008
Milkan suklaata jossa maistuu voimakkaasti appelsiini. Vai olenkohan aivan hakoteillä.. taas. Sulaa suussa nopiaan ja ihanan pehmeetäkin se vielä on. Hyvää on. Tätä lisää!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani