Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka champiolade
Tuotteen Milka champiolade valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 ja löytyy top 100 -listan sijalta 95. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Iikka 11.05.2012
Jänniä paloja maitosuklaata, jossa keskellä on vaalea täytemössöä, jossa taasen on jotain rohisevaa sattumaa. Tästä ei nyt paljoa muuta makua löydy kuin makeutta, mutta yllättävän hyvää on. Eihän tätä koko levyä yhdeltä istumalta syö yltiömakeuden vuoksi, mutta selkeästi keskitasoa mielenkiintoisempi tuote on kyseessä.

Anja 23.09.2008
Vaalea makea suklaalevy, jonka sisällä valkoista täytettä ja crisp-paloja. Liian makea.

Reeta 23.09.2008
Maitosuklaata, valkosuklaata ja jotain keksiä. Kuulostaa hyvältä yhdistelmältä, mutta tämä on inasen liian makeata minulle.

Tytti 23.09.2008
Hauska jalkapallokohokuvio suklaapalan päällä. Päällinen hyvää ja makeaa maitosuklaata. Välissä reilu kerros vaaleaa fylliä, jossa jotain rapisevaa. Jalkapallokeskustan kohdalla hampaat osuvat suurempaan kovaan, mutta rapeaan suklaiseen keskustaan. Suussa sulavaa, maukasta.

Miriam 15.09.2008
Ulkonäkö joulukalenterimainen. Tuoksuu nougatille ja makealle. Yllättäen sisältä löytyy myös rouskuvaa keksiä. Yltiömakea. Lapsellinen.

Saila 15.09.2008
Milkaa, tässä on myös jotain murusia mukana. Vähän turhankin rapsakkaa. Jokin vähän tunkkainen sivumaku.

Minna Hi 15.09.2008
Ihanan näköisiä paloja, vaaleaa suklaata jossa jalkapallon kuvio pinnassa pallomaisena. Suklaa tuoksuu imelän maitomaisen toffeiselta. Vaalean suklaan täytteenä on vielä vaaleampaa täytettä, joka maistuu vähän pähkinäiseltä, makealta ja lisäksi täytteen sisällä on rapiseva riisikokkare. "Helppo" suklaa, varmaan sopiva monille, lapset taatusti tykkäävät.

Kai 31.08.2008
Hahaa, milkaa. Nyt on odotukset kohdallaan. Suklaasta tulee pistävä kahvin haju. Keskellä keksimäistä täytettä, maku ei olekaan kahvinen. Ihan hyvää, kyllä tämä nelosen ansaitsee.

Päivi 29.08.2008
Vau, upeannäköinen pala. Välissä jotakin vaaleaa täytettä ja päällä pallo. Pehmeää voimaista täytettä. Jotakin riisiä seassa. Todella herkullinen ja suklaa on aivan ihanaa. Ei voi kovin montaa syödä kerralla. Tästä pitää osata nauttia.

Antti K 29.08.2008
Ensin maistuu maito, sitten jotain keksiä. Lopulta sekoitus suussa on ihan ok. Ei houkutteleva, mutta menettelee. Liian voimainen, mutta keksi antaa jämäkkyyttä.

Susanna K 29.08.2008
Hauskan näköinen suklaapala jossa äkkinäkemältä näyttää olevan pähkinää paitsi että eipäs olekkaan vaan riisimuron palasiako? Suklaa itsessään maitosuklaata jonka sekaan siis ujutettu riisimuroja ja jotain vaaleaa tahnaa. Sopiva makeus ja kokonaisuus toimii.

Hanna P 29.08.2008
Makiaa, makiaa ja makiaa. Tähän suklaaseen on tungettu jos jonkinlaista mössöä ja rahisijaa. Makuyhdistelmä kuitenkin harmoninen ja jo pari palaa taltuttaa suurenkin makeannälän.

Janne J 29.08.2008
Lupaava tuoksu, hauskan näköinen palanen. Keksiä joukossa? Digestiveä? Tosi rasvaista ja jopa hieman suolaista. Mielenkiintoinen paketti, mutta makeutta on liikaa useamman palasen nauttimista ajatellen. Makeille suklaille tyypilliseen tapaan suuhun jää vallan hyvä maku.

Jarkko 29.08.2008
Palasessa hauska puolipallo päällä, enteilee varmaan kokonaista pähkinää. Arvaus ei ihan osunut, siellä taisikin olla vohvelipallo. No, oli mitä oli, maku on milkamaisen mieto, makea ja sanottakoon se nyt hitusen yleistäen, että maukaskin. Suklaapinnan ja -pohjan välissä on vaaleaa kreemiä, jonka seassakin voisin vannoa olevan vohvelipallon lisäksi muitakin murusia. Maukasta, mutta kreemi tekee tästä hieman liian makean, jotta ihan kokonaista 300g levyä saisi kerralla syötyä...

Satu 29.08.2008
Täytemaitosuklaalevypalasia, joissa hauskasti kuviona päällä jalkapallo. Vaalean maitosuklaakuoren sisällä on kermanvalkoista täytettä, sormenpään kokoisia pyöreitä ruskeita raksupalloja ja pienempiä lähes valkoisia palluroita. Paljon olen suklaata vetänyt, mutta vastaavanlaiseen koostumukseen en ole aiemmin törmännyt. Tämähän on lähes ruokaisa pakkaus. Maku on niin kuin perus Kinder-jäljitelmässä, mutta ehkä se lopulta on kuitenkin tuo koostumuksen aiheuttama hämmennys, mikä tiputtaa pisteitä.

Tapani H 29.08.2008
Erikoisen näköinen jalkapallokuviointi aika paksussa maitosuklaapalassa. Sisältönä on jotain paahdettua sokeria ynnä ehkä banaania jonka maku on kyllä aika mieto. Kokonaisuus kuitenkin toimii, suklaa sulaa suussa ja täyte on maistuva, kuitenkin liikaa makeutta.

Sanna K 29.08.2008
Todella erikoisen näköinen suklaa. palan keskellä pallero jonka sisällä voisi luulla olevan pähkinää. Sisällä on kuitenkin pähkinän sijasta jokin rapea pala jonka makua ei erota. Myös itse suklaa on täytesuklaata jota kuorruttaa pehmeä ja herkullinen maitosuklaa. Täyte on makeaa ja kermaista, ja siitä löytyy jotain pieniä rapeita muruja myös seasta. Suklaassa on siis kaikkea mahdollista ja ne sopivat vielä hyvin yhteen, siitä täydet pisteet.

Hanna-Maria 29.08.2008
Suklaa, jossa päällä futispallon kuva ja välissä rapisevaa vaaliaa täytettä. Olisiko se rapiseva jotain keksinmurua ja se vaalia täyte jotain älyttömän hyvää ja kermaista. Nam!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani