Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka löffel ei milchcrème
Tuotteen Milka löffel ei milchcrème valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen.
 

Annamari 20.12.2018
Maitosuklaakuorinen "töhnämuna" valkealla moussetäytteellä. Rasvaista ja makeaa suklaata, ihan "milkamaista". Maitokreemi on mautonta ja jopa vetistä. Mieleen jää vaan mieletön makeus. Ei päässyt suosikikseni.

Salla Elina Salo 10.04.2008
Milkan pääsiäismuna violetissa, nelipaikkaisessa munakennossa. Odotukset olivat valtavat, sillä rakastan Milkaa. Muna ei auennut ohjeiden mukaisesti helposti suklaakantta napauttamalla, suklaakuori halkesi pystysuunnassa halki. Kuori makeaa, tuttua perusmilkaa, sisällä kindermäistä kiinteähköä maitokreemiä. Oikein makea yhdistelmä, kuin olisi syönyt kymmenen Kinder-munaa kerralla. Maussa paljon yhteneväisyyttä Kinder-munan kanssa. Mennee samaan kategoriaan Fazerin Mignon-munan kanssa, suuri nautinto korkeintaan kerran vuodessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset