Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka milketten erdbeer
Tuotteen Milka milketten erdbeer valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 29.05.2008
Maitosuklaisia täytenappeja. Sisällä on jämäkän oloista mansikanmakuista täytettä. Jostakin syystä odotin (varmaan valmistajasta johtuen) että sisältö olisi ollut jogurttimaisen hapanta, mutta eipäs olekaan, ainakaan paljon. Raikas marjainen suklaa maistuu näin kesän kynnyksellä... No kyllä se minulle maistuu muinakin aikoina. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Kai 29.05.2008
Maitosuklaanappi jossa sisällä väristä päätellen mansikanmakuista täytettä. Makukin on hetken aikaa jotain sinne päin. Lopuksi kuitenkaan ei jää kuin rasvainen tunne kitalakeen. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Satu 29.05.2008
Maitosuklaanappeja, joissa on sisällä pehmeää vaaleanpunaista mansikka-esanssiselle maistuvaa täytettä. Ei hassumpaa, mutta kun on kerran oikeaa maistanut niin ei nämä esanssi-yritelmät oikein valloita. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Antti H 29.05.2008
Mukavan tahmea maitosuklaanappi. Täytteen maku vaan pilaa hyvän makeisen. Täyte on jotenkin hapanta, olisiko kyseessä marja-jogurtti? Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Susanna K 29.05.2008
Suklaanappi jossa makeutta riittää mutta muuta makua siinä ei olekkaan, jää jotenkin vaimeaksi suklaaksi. Ihmeen pliisu pläjäys. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Päivi 29.05.2008
Napin näköinen palanen. Sisällä vaaleanpunainen kirpeänmakuinen täyte. Todella kiva makuyhdistelmä kirpeys ja makeus. Sopivassa suhteessa toisiinsa. Jälkimakuna hienoinen kirpeys. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Sanna K 29.05.2008
Center-napin näköinen suklaapala joka ei päälle päin paljasta sisällöstään yhtään mitään. Maitosuklaan alta paljastuu puraisun jälkeen pinkki, marjan makuinen täyte. Makuna voisi olla ehkä mansikka, mutta vähän turhan esanssinen että voisi varmasti sanoa mitään. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Hanna-Maria 29.05.2008
Pehmeähkö, mansikan makuinen täyte. Maku säilyy suhteellisen pitkään suussa. Tosi hyvää! Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Tapani H 29.05.2008
Maitosuklaanappi jossa vaaleanpunaista pehmeää mansikkatäytettä. Makeus aika sopiva mutta tavanomainen maku. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Janne J 29.05.2008
Yllättävän pehmeä täytesuklaanappi. Suklaa ei ole erityisen mieleenpainuvaa, mutta täyte - joka ei ole onneksi liian löllöä – on kivan makuista. Tekee mieli ottaa useampi, mikä lienee merkki onnistuneesta tuotteesta. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Kaarina 28.05.2008
Ristiriitainen, suklaan maku olematon ja täyte kirpeä. Kokonaisuus ei kuitenkaan ole raikas, vaan jotenkin esanssinen. Tästä ei tule suosikkiani. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani