Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka M-joy whole hazelnuts
Tuotteen Milka M-joy whole hazelnuts valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Elise P 13.07.2008
Pehmeää, tutun Milkamaista suklaata. Ihania, kokonaisia hasselpähkinöitä. Tästä ei pähkinäsuklaa enää paremmaksi voi tulla...

Antti M 01.04.2008
Kivan kokoinen minilevy tai iso patukka, jossa 10 palaa. Mausteena on isoja hasselpähkinöitä mutta maitosuklaa on jotenkin tahmaisen oloista. Jääkaappikylmänä välipalana tämä onkin parhaimmillaan eli liian tarkkaa maistelua en suosita kenellekään tämän tuotteen kohdalla. Lievä pettymys, koska yleensä kuka tahansa osaa tehdä kokonaisista hasselpähkinöistä maistuvan yhdistelmän tai ainakin ne peittävät suklaan pahimmat virheet. Ei hyvää, ei pahaa vaan massatuote.

Jarkko 03.03.2008
Jälleen tällainen pieni 60g mutustelulevy. Kymmenen palasen levyssä on varsin runsaasti noita kokonaisia pähkinöitä. Kuten pähkinäsuklaiden kanssa yleensäkin, tämä pitää maistella pureskellen. Pähkinöitä ei nääs ole tehty imeskeltäväksi. Maitosuklaa on miellyttävää ja muistuttaa aika paljon Maraboun maitosuklaata. Pähkinöitä on niin runsaasti, että rouske on taukoamaton, mutta se ei haittaa, koska pähkinät myös maistuvat ja tuntuvat mukavilta. Todella hyvä pähkinäsuklaa, jota kyllä kelpaa rouskutella. Ainoa syy siihen, miksi en ihan vitosta tälle anna on se, että tämä ei kuitenkaan tarjoa minkäänlaista uutuudentunnetta tai edes suurempia riemunkiljahduksia. Tämänlaatuisia hyviä pähkinäsuklaita löytyy jokaisen lähikaupankin hyllyiltä lähempääkin kuin Saksasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani