Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka M-joy peanuts & flakes
Tuotteen Milka M-joy peanuts & flakes valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 16.02.2010
Milkan maitosuklaan seassa on pähkinöitä ja muroja. Pähkinät ovat kaiketi suolapähkinöitä. Minusta tämä yhdistelmä toimii ja maistuu hyvältä. Makeaa ja hieman suolaista samassa sekoituksessa. Ritisee ja ratisee suussa. Lisukkeissa ei ole säästelty. Tulihan tässä melkein koko pieni levy mutusteltua. 10 pientä palaa sopii tuohon 60g pakkaukseen. Jälkimaku mukavan vaihteleva, makeaa ja suolaista.

Meeri 04.06.2009
Makeaa maitosuklaata, jossa on runsaasti isoa maapahkinärouhetta ja pienen pientä murusta, joka on ilmeisesti se flakes-osuus. Maapähkinät antavat suklaalle aavistuksen suolaisen maun ja kokonaisuus on varsin maukas. Murorouhe jää sivuosaan pähkinöiden rinnalla, mutta antaa kuitenkin hieman lisätyötä hampaille. Vaikka levy on tosi pieni, se on jaettu useisiin söpöihin pikkupaloihin, mikä tekee tästä loistavan napostelusuklaan.

Salla Elina Salo 14.04.2008
Maapähkinää ja cornflakes-aamiaismuroja pienessä suklaalevyssä. Tuoksuu heinältä! Pähkinäiseltä heinältä tarkemmin sanottuna. Oikein suolaista, suklaata näyttää olevan vain pitämässä suolaisia maapähkinöitä kasassa. Hyvin rapeaa. Suklaaksi tätä on hyvin vaikea tunnistaa, ellei omin silmin näe väriä. Suolaisuus on liiallista, jopa suolapähkinäksi.

Antti M 01.04.2008
Kivan kokoinen minilevy tai iso patukka, jossa 10 palaa. Mausteena on hieman suolaisia maapähkinöitä ja maissilastuja. Kokonaisuus imelässä maitosuklaassa on heikko eli ei yllätys sinällään. koska en pidä pähkinöistä suklaassani. Muuten mukava tuote mutta pahanmakuinen.

Susanna K 06.03.2008
Maitosuklaa jonka sekaan kätkeytyy suolapähkinää ja cornflakes lastuja. Suklaan on perinteistä muhevan makeaa milkaa jonka sekaan sopii mainiosti nuo täytteet. Kokonaisuus toimii kauttaaltaan kun suklaan maku valtaa suun ja pähkinäcornflakes-täyte rouskuu suussa.Toimii levynä ja varmaan uppoais ihan patukkamuodossakin. Syntisen hyvää!

Jarkko 02.03.2008
Pieni 60g kokoinen suklaalevy on juuri sopiva tällaiseen pienmaisteluun. Jos tämä sattuisi miellyttämään, niin tietenkin olettaisi tätä löytyvän suurempinakin laattoina. Tuoksu on hieman Snickersmäinen, eli aavistuksen suolainen jopa. Ja toden totta nämä pähkinät ovatkin suolapähkinöitä. Lisärousketta antavat viellä maissihiutaleet, joiden maku ei kuitenkaan pääse esille lainkaan. Oikeastaan tässä ei maistu juuri muu kuin suolapähkinät ja rasva. Ei siis lainkaan onnistunut suklaatuote, mutta nytpä on tämäkin testattu, ei tarvitse toista kertaa tavata. Ja herra Milkalle vielä sellaiset terveiset, että perutaan se aiempi tilaus suuremmista laatoista...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani