Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka tender nuss
Tuotteen Milka tender nuss valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Patukat.
 

Jenni V 23.01.2019
Minikokoinen pehmeä kääretorttu, jossa sisällä on etäisesti hasselpähkinältä maistuvaa kreemiä ja päällä maitosuklaata ja aaltomainen kuorruteraita. Alkoholi maistuu jonkun verran. Pehmeää tämä on, ja täyte vähän parempaa kuin maitoversiossa, mutta kyllä maku on enemmänkin sellaisen saksalaisen tuhat vuotta säilyvän kaupan kakun tapainen kuin aito. Kakkonen.

Salla Elina Salo 11.04.2008
Ihanan pehmeä kääretorttutyyppinen suklaapatukka. Pariin aikaisemmin maisteltuun versioon verrattuna mehukkuus on yllättävä, odotin kuivempaa. Suklaapäällinen maistui ja jälkimakunakin hyvin suklainen tuntu suussa. Pähkinää en maistanut, haistanut, enkä huomannut patukassa lainkaan. Söisin tätä kuitenkin leivoksena mieluummin kuin patukkamaisesta kääreestä avattuna.

Antti M 22.03.2008
Minikääretorttu, jossa tunkkaisen oloinen täyte. Makeutta ainakin riittää ja koko hoito on aika pehmeä, joten sormet ainakin suttaantuu. Yleensä tällaiset viritykset, kuten 'milch'-versio ovat minun makuuni mutta tällä täytteellä tämä poika ainakin kiertää nämä 'hellät pähkinät' kaukaa...

Antti K 13.03.2008
Pullasuklaa on ideana hyvä, tosin suklaata ja täytettä liian vähän, maku on karamellinen ja kohtalaisen makea mutta ei toimi niin hyvin kuin voisi olettaa. Jos suklaakuori olisi paksumpi niin tämä vois olla todella hyvää, niin ja ehkä myös täytettä tai kostuketta jossain muodossa enempi.

Jarkko 03.03.2008
Pienenpieni kääretorttu, jonka päälle on sipaistu ohut suklaakerros. Ei kuulosta kovinkaan pahalta. Suklaakerros on todellakin ohut, se saisi olla reilusti paksumpi. Missähän tässä on tuo luvattu pähkinä? En odottanutkaan rouheita, mutta niiden makukin puuttuu kokonaan. Itse torttu on sopivan kostea, eikä minun tarvitse heti juosta vesilasin perään. Kyllä tämä minulle toimii, ehdottomasti ja isolla T:llä. Jospa suklaakerros vain olisi 6-9 kertaa paksumpi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani