Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka hüttenträume à la russische schokolade
Tuotteen Milka hüttenträume à la russische schokolade valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti H 30.11.2007
Ihmeellisen makuista täytesuklaata, jälkimaku viittaa punssiin, eikä tahdo haihtua suusta millään. Suklaa on laadukkaan oloista, mutta maku ei ole minun juttu.

Satu 30.11.2007
Hieman tai oikeastaan aika paljon alkoholille maistuvaa maitosuklaata, josta en saa oikein mitään otetta. Itse suklaa ei maistu ja se mikä maistuu ei maistu hyvälle. En pidä lainkaan.

Jarkko 30.11.2007
Suklaassa on alkoholin maku. Maku on hieman liian voimakas minun makuuni, mutta menettelee eikä ole pistävimmästä päästä. Maitosuklaata tässä ei juuri maista, sillä alkoholi vie pääosan. Pakkasiltana tämä voisi maistua ihan kivasti, ehkäpä kuuman juoman kera, mutta muulloin en usko kaipaavani tätä.

Susanna K 30.11.2007
Suklaan tuoksu hedelmäinen. Maku tuttua perushyvää Milkaa tosin täyte hieman kysymysmerkki mutta veikkaan vaniljaa ja jotain purkkamaista? Suklaa ei jää liian makeaksi maun puolesta, ihan ok.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani