Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka haselnuss
Tuotteen Milka haselnuss valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 27.12.2015
100g ohut maitosuklaalevy minikokoisin Milka-tekstillä koristelluin palasin. Maitosuklaa on milkamaiseen tapaan todella makeaa ja vaaleaa, ja sen joukossa on 9% pientä hasselpähkinärouhetta. Rouskuteltavaksi tämä on siis tarkoitettu, ja mikäpä siinä, kyllähän pähkinäsuklaa useimmiten maistuu... Olisi vaan ollut parempaa pienemmällä makeusasteella. Lisäksi mietitytti suklaasta löytyvä hasselpähkinätahna, miksihän sitä oli tarvinnut lisätä? Tarkemmin ajateltuna suklaassa oli kyllä pienoinen halpiskonvehdin maku... Enemmän aitoa pähkinärouhetta olisi taas ollut parempi ratkaisu. Mutta, kuten sanottua, harvinaista on että annan pähkinäsuklaalle alle kolmosen.

Anja 02.06.2008
Milka pähkinäsuklaa. Paljon pähkinää. Suklaa mieto.

Henriikka 02.06.2008
Kauhistun; Taas Milkaa. Alan jo heti miettimään, että uskallanko edes maistaa ja alkaa epätoivo iskeä, että olenko tosiaan näin nirso suklaiden suhteen. Tajuan kummiskin, että olen napostellut tänään vain maitosuklaita, joten päätän lähteä tuon Milkan jälkeen kauppaan ostamaan sitä todellista suklaata, tummaa suklaata, ehkä sen avulla usko suklaaseen palautuu. Nyt maistelemaan. Palat on mukavan pieniä. Eipähän tarvitse paljoa napostella jos ei suklaasta pidäkään. Nyt seassa taitaa olla jotain pähkinää. Alan ihmetellä todella, että kuinka näin huonoa suklaata tehdäänkään. Maitosuklaa maistuu aivan järkyttävälle. Se on aivan liian makeaa ja rakenne on jostain todella syvältä. Tämä ei sula suuhun, tämä jää kiinni hampaisiin ja maku pysyy suussa ja pitkään. Pähkinän maku on liian tunkeva, mutta nuo pienet pähkinä palaset on juuri hyvän kokoisia ja mukavan tuntuisia suussa. Niiden pienten pähkinän palasten ansiosta annan arvosanaksi 1. Muuten suklaa on aivan järkyttävää.

Antti H 06.05.2008
Perushyvää pähkinä-maitosuklaata. Suklaa sulaa mukavasti suussa ja pähkinät piristävät kokonaisuutta mukavasti. Ainoa miinus tulee palasten mitättömästä koosta.

Satu 06.05.2008
Milkan maitosuklaata ohuena levytavarana. Suklaata on ryyditetty ainakin pähkinä- tai mantelimurskalla, mikä tekee mausta ihan perushyvää. Itse asiassa melkein jopa herkullista. Lisää. Kiitos.

Susanna K 04.05.2008
Pähkinällä höystetty Milka maitosuklaa. Pähkinät kivan rouheisia jotta hampaatkin kestää syömisen. Ei mitään uutta olemusta normi pähkinäsuklaisiin, palat vain hieman pienempiä.Plussaa tiivis koostumus.

Sanna K 29.04.2008
Maitosuklaa jossa reilusti pähkinän paloja seassa. pähkinöissä jokin multaisen makuinen sivumaku mutta se jää maitosuklaan alle melko hyvin piiloon. maitosuklaa siis herkullisen pehmeä ja sulkaakin kokonaisuudessaan ihan hyvää.

Päivi 29.04.2008
Milkaa ja maitosuklaata. Näyttäisi olevan jotakin pähkinää tai mantelia sisällä. Tuoksuu pähkinäiseltä. Sopivassa suhteessa suklaata ja pähkinää. Pehmeää ja sulaa hyvin suussa. Pähkinän palaset pyörivät suussa. Ei silti jää jälkimakua.

Jarkko 24.04.2008
Maitosuklaata ja pähkinärouhetta. Aika vahva yhdistelmä ennakkoon ajateltuna, mutta toteutus nyt jotenkin pätkii. Maussa on hieman (eli liian paljon) sellaista navetan hajun pistävyyttä, mutta toisessa palasessa en kyllä enää huomaa sitä lainkaan. Koe-eräni oli valitettavan pieni, tätä olisi hieman enemmän kaivannut mutusteluun, mutta ihan kelpo suklaalta kuitenkin maistuu, poislukien em. haju. Ehkäpä vielä aavistuksen liian makeaa.

Saila 05.04.2008
Pehmeän makuista pähkinäsuklaata. Joku vähän muovinen tai palanutkin sivumaku. Aika makeaa.

Minna Hi 05.04.2008
Reilusti hasselpähkinän tuoksuinen suklaa. Suklaan pinta on sileä mutta pohjalla näkyy pähkinärouhetta. Palat ovat pieniä ja melko ohuita pähkinäsuklaaksi. Suklaa on pehmeää maitosuklaata, hyvää Milkan peruskamaa, pähkinät tuovat oman lisänsä makuun. Oikein hyvää, sopivan makeeta, pähkinää sen verran, että voi kutsua pähkinäsuklaaksi.

Antti M 20.01.2008
Makeata maitosuklaata Milkan malliin ja hasselpähkinähippusia, jotka eivät oikein uppoa minulle tässä yhdistelmässä. Kelvollinen mutta mitäänsanomaton tuote.

Reeta 14.11.2007
Ei voi mitään: hasselpähkinän ja maitosuklaan yhdistelmä vain toimii. Aina. On se sitten rouhittuna tai kokonaisena.

Salla Elina Salo 13.11.2007
Rapeaa pähkinärouhetta maitosuklaassa. Täydellistä ja täyteläistä pähkinäistä maitosuklaata. Pehmeästi sulavaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset