Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka M-joy alpine milk
Tuotteen Milka M-joy alpine milk valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 27.03.2008
Milkan alppimaitosuklaalevypatukka (60g), jossa kymmenen helposti lohkottavaa palaa. Itse en Milkan suuri ystävä ole mutta suklaa on kohtalaisen hyvää - lievää mutta tuttua yli-imelyyttä lukuunottamatta. Plussaa tulee paketin koosta ja muodosta, joka on aivan M-mainio taskuunkin.

Jarkko 12.03.2008
Täyteläinen maitosuklaa. Nämä sanat tulevat ihan ensimmäiseksi mieleen. Suklaa on samettinen ja sulaa suuhun todella miellyttävällä tavalla. Maku on kaakaon puolesta miedohko, mutta ah, niin loistavan maukas, että sanavarastosta ei meinaa löytyä sopivia sanoja hyvän arvion kirjoittamiseen. Kaikki kapasiteetti menee nautintoon. Makeuskin on juuri sopiva. Äh, miksi mää en saa nyt kirjotettua mitään järkevää...

Reeta 21.12.2007
Täyteläistä, tummasävyistä suklaata. Älkää käsittäkö väärin! Tämä ei ole tummaa suklaata, vaan maitosuklaata. Palat ovat aika muhkeita eivätkä sula pitkin sormia. Tässä on todella hassu, tunkkaisen pimeä maku, mutta ei karvas. Vaikeaa kuvailla.

Salla Elina Salo 13.11.2007
Milkan alppimaitosuklaata patukkana. Toimii näköjään ihan yhtä hyvin levykokoa paksumpina paloina.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset