Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka à la dessert au chocolat
Tuotteen Milka à la dessert au chocolat valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,83 ja löytyy top 100 -listan sijalta 93. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Miia 27.10.2012 : Ohuehko maitosuklaalevy, jonka täytteenä tummasuklaamoussea. Milkan maitosuklaakuorrute jää tässä täysin statistin rooliin tummasuklaatäytteen otteessa niskaotteen makujen mittelyssä - ja millaisen otteen! Suun täyttää runsas kaakaoinen maku, moussemaisen koostumuksen ansiosta suklaapala sulaa suussa - ja yhden palan jälkeen PAKKO ottaa seuraava! Menisi jo paremmankin illallisen jälkkärinä tälläisenään. Nautinto isolla N:llä!

Rooa 12.02.2009 : Törkeän herkullinen suklaa, joka sulaa suussa. Sulkaa itsessään on aika makeata, mutta voi, täyte on kuin taivaasta...

milka 16.10.2008 : Hyvää!!!!!!!!!

flatus 11.10.2008 : Todella pehmeä ja kaakaoinen maku. Vie kielen mennessään!

suklaahirviö 05.10.2008 : Vaaleaa ja hyvää Milkan maitosuklaata, jonka altaa paljastuu "moussemainen" tummempi täyte! Pehmeää, hyvää, maistuvaa. Juuri sopivan tummaisaa ja kaakaonmakuista, niin ettei suklaanautinnosta tule äklömakea. Vaaleamman päällyssuklaan ja tummemman, pehmeän "vanukastäytteen" liitto toimii. Meillä muuten normaalisti suklaanirso mieskin piti tästä paljon, eli suosittelen kokeilemaan! Uskoisin suklaan olevan enemmän aikuiseen makuun, lapsiperheelle en ehkä juuri tätä veisi tuliaiseksi.

Joblo 10.09.2008 : Todella hyvää!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani