Fazer

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka á la dessert au chocolat
Tuotteen Milka á la dessert au chocolat valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,69 ja löytyy top 100 -listan sijalta 94. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Eeva-Liisa 21.05.2014 (Jäsenprofiili)
Nimi saa odottamaan jotain leivosmaista ja ihanaa. Täyte on miellyttävä koostumukseltaan ja kaakaoinen sekä voinen maultaan, pidän kovasti. Todellakin jälkiruoka- tai hemmottelusuklaa. Aivan ihana uusi tuttavuus. Suosittelen kokeilemaan.

Veli-Matti 12.05.2014 (Jäsenprofiili)
Pehmeää maitosuklaata tummalla kaakaotäytteellä. Tuo mieleen mudcaken mutta on jotenkin paahteisemman oloinen. Voimakasta ja määrätietoista. Itse suklaa on kovin sokerista, mutta kokonaisuus toimii paremmin kuin hyvin.

Jenni R 24.04.2014 (Jäsenprofiili)
Kaakao on maitosuklaassa jauhomaista. Tuoksu tuhdin oloinen. Jälkimaku yllättää, antaa odottaa. Kaakaon aromi jää maistumaan suuhun. Tuhtia - palakin riittää.

Olli P 19.04.2014 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaapaloja joissa valmistajan nimi päällä niin ei jää arvailulle sijaa. Makean kermainen tuoksu: tulee hieman mieleen kinder. Maitosuklaakuori kätkee sisällensä pehmeää tummaa moussetäytettä. Makea ja kaakaomainen maku. Kaakaosta tulee mieleen kaupan kaakaojuomajauheseokset. Loppua kohden makeus ottaa hieman yliotetta, mutta ei häiritsevästi. Kokonaisuudessaan hyvä ja tasapainoinen tuote kaikinpuolin.

Jenni V 05.04.2014 (Jäsenprofiili)
Jaahans, ylläri pylläri, taas Milkaa sokkomaistelussa. Kyseessä on taas täytesuklaaversio, mutta nyt täyte näyttää olevan aika tummaa sorttia. Mielenkiintoista... Tuoksun perusteella en osaa päätellä minkä sortin täytesuklaa on kyseessä, mutta maku on sen sijaan hyvin vahvan kaakaoinen. Ensimmäisenä tulee mieleen kaakaotäytekeksit, nyt vaan keksiosa on vaihdettu suklaaseen. Pidän täytteen vahvasta, aika tummastakin kaakaon mausta, eikä makeutta tai rasvaisuutta ole liikaa. Maitosuklaa sopii täytteeseen ihan hyvin, näin kokonaisuus ei ole liian kitkerän tumma. Yllättävän hyväkin tällaiseksi täytesuklaaksi, jotka eivät ehkä ihan suosikkeihini kuulu. Lajityypissään arvostan tätä nelosen ansaitsevaksi suklaaksi.

Antti M 05.10.2008 (Jäsenprofiili)
Makeaa jälkiruokavanukkaalta maistuvaa suklaata Milkan malliin. Levystä (100g) jaksaa yhden rivin verran maistella miettien, olisiko tästä mihinkään. Eipä oikein vetoa meikäläiseen, kuten eivät saksalaiset vanukkaatkaan eli tällainen bulkkikaakaomousse makea maitosuklaan välissä on aikas kamalaa pitemmän päälle mutta parin palan verran se kyllä uppoaa. Ei mättösuklaa siis missään nimessä raskautensa vuoksi.

Susanna K 05.05.2008 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata jonka täytteenä näyttäisi olevan jonkinlainen mousse. Täyte maistuu juuri siltä kun olet juonut kaakaota ja sinne pohjalle jää vielä ns. kaakaoklönttejä jotka syöt saadaksesi kaiken irti juomasta. Todella makeaa suklaata omaan mieltymykseeni mutta jollain tavalla viehättävää ja erikoista. Jälkimakun jää suuhun kaakaonjauheen maku, onko se sitte hyvä asia? Valitettavasti en kuitenkaan kaikesta moussetäytteestä huolimatta lämpene tälle maulle, totisesti liian tuhtia minulle.

Jarkko Karhunen 25.04.2008 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaalevy, jonka sisällä on tummempaa moussemaista täytettä. Kertakaikkisen mahtavan upea makuelämys! Harvoja ovat ne kerrat kun suklaan hyvyydestä johtuen menen sanattomaksi, mutta nyt arvosana joutuu puhumaan puolestaan.

Satu 25.04.2008 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaakuorrutteisia Milka-levyn palasia, joissa on sisällä tummaa täytettä. Maku on vahvasti kaakaoinen ja tuo mieleen browniesit. Vaatisi kylkiäisekseen vaniljajäätelöä.

Antti H 25.04.2008 (Jäsenprofiili)
Vaaleaa maitosuklaata, jossa sisällä jotakin kovin tummaa täytettä. Taitaa täytteessa maistua vieläpä kahvi.

Tapani H 25.04.2008 (Jäsenprofiili)
Pehmeää vaaleaa maitosuklaata tummalla täytteellä. Makeutta aika paljon, ehkä vähän liikaa. Maku kuitenkin miellyttää makoisan täytteen vuoksi.

Päivi 25.04.2008 (Jäsenprofiili)
Milka maitosuklaata. Sisäl jotakin tummaa täytettä. Tummaa suklaamoussea. Vau. Tämä on ihan täyttä suklaata ja maku jää hyvin suuhun. Täyteläinen suklaa nautinto. Lisää tätä. Todella ihanaa.

Janne J 25.04.2008 (Jäsenprofiili)
Pehmoista maitosuklaata, sisällä tummaa kaakaotahnaa. Maistuu juuri sopivasti rehelliselle kaakaolle, vaikka makea maitosuklaa koettaa vaikutelmaa pehmentääkin. Voisi melkein sanoa, että kuorikerros on lapsille, sisus aikuisille. Kaakao maistuu suussa pitkään. Erittäin innostava tuttavuus, menee ostoslistalle.

Sanna K 25.04.2008 (Jäsenprofiili)
Todella tuhtia suklaata, jossa pinnalla maitosuklaata ja sisällä kermainen, tummansuklaan makuinen täyte. Maistuu hieman Kaakaovaahdolle koostumuksensa takia. Makeaa ja suklaanhimoon sopivaa ja perinteistä tummaa suklaa erikoisempaa herkkua.

Reeta 21.12.2007 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata ympärillä, täytteenä jotakin suklaamassavaahtoa. Muistuttaa maultaan suklaavaahtoa, mitä usein ruotsinlaivoilla tarjoillaan, tai näitä Blåbandin suklaavaahtoja. Erittäin makeaa, mutta hyvää.

Salla Elina Salo 12.11.2007 (Jäsenprofiili)
Suklaatäytteinen suklaa. Hmm. Suklaatäytteestä tulee mieleen tumma suklaamousse. Kermaista, kaakaoista, tummaa. Vähän liian vahva tumman kaakaojauheen maku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani