Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka joghurt
Tuotteen Milka joghurt valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Kaakaolehmä 20.04.2014 : Muistin että tämä olisi paljon happamampaa. Ehkä reseptiä on muutettu? Todella hyvää, parempaa kuin ennen.

Miia 28.10.2012 : Ohuehko suklaalevy, jossa jogurttitäyte. Olen jogurttisuklaan "fäni", joten odotukset ovat korkealla... Suklaata on ohuehko kerros ja maustamatonta jogurttia täytteessä melkoisen reilusti. Aluksi suun täyttää Milkan maitosuklainen maku, eli melko makean ja maitoisan suklaan maku. Seuraavaksi suun täyttää suht voimakas, hapokas maustamattoman jogurtin maku, joka hallitsee sitten makuelämyksen loppuun saakka. Yksinkertainen, puhdas maku - yksinkertainen on aina kaunista, myös maussa. Jogurttisydän on todellakin juuri sopivan hapokas tasapainottamaan suklaan makeutta, lopputulos on ihanan täyteläisen kirpakan raikas. Jotain tiettyä "luonnetta" jään kuitenkin kaipaamaan. Silti varsin mainio ja herkullinen jogurttisuklaa.

Lafayette 28.04.2008 : Vie kielen
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani