Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka joghurt
Tuotteen Milka joghurt valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,48 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 03.05.2017
Koostumukseltaan pehmeää. Alkuun maku on hyvin makea, mutta aika pian jogurtti raikastaa sen. Rasvaista koostumukseltaan, mutta maistuva tuote. 3,5 eli 4 pistettä.


Katja Ke 23.08.2014
Tutunnäköisiä, Milka-tekstillä koristeltuja paloja vaalea suklaata. Valistä pilkottaa tuhti kerros valkoista täytettä. Tuoksu on pikkuisen kitkerä. Maussa on happamuutta, jogurttia kaiketi. Se dominoi, kunnes jälkimaku antaa maitosuklaalle tilaa ja happamuus katoaa. Etenkin näin kesällä tässä suklaassa on kaivattua raikkautta. 3 1/2 tähteä, kallistuu neloseen.

Virpi 23.08.2014
Ohuita paloja Milkan täytesuklaata jossa on vaniljainen ja maitosuklainen tuoksu. Maku on mieto, hiukan voimainen ja kitkerä. Kokonaisuus jäi vähän vaisuksi.

Kirsi I 21.08.2014
Laatta, jossa valkoista täytettä levynä levyn keskellä. Täytteen maku hallitsee suklaata, siinä tuntuu ripaus kirpeää marjaisuutta. Suklaata kaipaan paksummasti ja enemmän, nyt täyte hallitsee mielestäni liika. Lopuksi jää vielä kirpeä ja epämiellyttävä jälkimaku.

Hanna P 21.08.2014
Milkan maitosuklaata valkoisella ja kiinteällä täytteellä. Hyvin makea tuoksu. Makean maitoinen on makukin, hieman turhan kirpakan vaniliininen tosin. Hyvää tämä on silti, vaikka jotain persoonallista olisi tuote kaivannut saadakseen täydet pisteet.

Iikka 21.08.2014
Maitosuklaan sisällä on vaalea, makea täyte. Mistään yksittäisestä mausta en saa otetta, mutta kokonaisuus alkumakeushokin jälkeen tuntuu yllättävänkin hyvältä. Saamani kaksi palaa lienee passeli määrä, sillä nytkin alkoi hikikarpaloita ohimolle syntymään.

Jarkko 20.08.2014
Maitosuklaalevyn palasia valkoisella täytteellä. Täyte maistuu selvästi happamalta, eli se on jogurttia. Kokonaisuus kaipaisi ehdottomasti jotain makua, esimerkiksi makeaa hilloa happamuuden kaveriksi, jotta tässä olisi mitään mielenkiintoista.

Aiempi arvio 15.3.2008: Milkan vaalea maitosuklaa kätkee sisäänsä runsaan määrän (suklaaseen suhteutettuna) valkoista jogurttitäytettä. Täyte on hieman kirpakka tai hapan, kuten maustamaton (ja sokeroimaton) jogurtti yleensäkin. Kokonaisuus toimii miellyttävällä tavalla ja suklaan makeus ja jogurtn kirpakkuus tä'ydentävät hyvin toisiaan yhdistyen hieman erikoisemmanpuoleiseksi kokonaisuudeksi. Kirpeys tuntuu suussani hieman voimakkaalta kun pureskelen palasia, imeskellessä maku on sulavampi. Arvosana: 4.

Päivi 20.08.2014
Maitosuklaan välissä jotain vaaleaa ja päällä lukee Milka. Ei oikein tuoksu millekkään. Kindermäinen maku ensimmäisenä tuli mieleen. Jotakin vahvan pistävää makua. Olisikohan jogurtti täyte. Todella vahva maku. Jää happaman pistävä jälkimaku. Ei oikein kolahtanut tällä kertaa.

Elise P 18.05.2014
Paketista kuoriutuu maitosuklaapalanen, jossa lukee Milka. Palan sisällä on jotakin valkoista. Valkoista epäilen jogurtiksi, vaikkei se mielestäni jogurtilta kyllä maistukaan. Liian makea, yltiömakea Milkan maitosuklaan tapaan. Ei tee mieli ottaa toista palaa.

Mikko 17.05.2014
Maitosuklaa pala, jonka sisällä on jotain valkoista täytemassaa. Suklaassa ei ole käytännössä tuoksua ollenkaan. Puraisutuntuma on tosi pehmeä. Suklaa makeaa ja ei minkään makuista. Vaaleasta massasta ei voi muuta sanoa, kuin että se on pehmeää. En saa siitä mitään makua irti. Vaikea arvioitava, kun ei maista mitään. Suuhun jää vain jäljelle makea katku...

Teresa 12.05.2014
Milka-täytesuklaata. Tuoksuu maitoiselta ja makealta. Sisällä maitosuklaan välissä näkyy valkoinen täytekerros. Maku on...jotenkin mauton ja tylsä. Jotain jogurttisuklaata tämä selvästi on, mutta en kyllä saa kiinni että mitä. Jogurtti tässä maistuu, ja vähän suklaa. Makeaa on. Kokonaisuus on lattea, ja suuhun jää tunkkainen fiilis. Pyh.

Joni 09.05.2014
Näyttäisi olevan jotain täyte-Milkaa, jotka usein kyllä maistuvat. Tämäkään ei yllätä, joskaan ei petäkään. Jogurtti on sopivan hapanta ja hyvin tasapainoinenhan tästä syntyy erittäin makean maitosuklaan kera.

Ansela 27.04.2014
Kuten suklaapala sen jo itsekin kertoo, edessäni on Milkaa. Valkoinen täyte tuoksuu hieman happamalle, taitaapi olla jugurttia. Suklaa sulaa sormiin. Pala on hyvin pehmeä niin sormien välissä, kuin suussakin. Aika imelää, tuntuu ettei suklaan ja täytteen suhteet oikein kohtaa. Voisi auttaa jos suklaata olisi paksumpi kerros. Ei tämä nyt kuitenkaan kelvotonta ole makeudestaan huolimatta.

Jenni V 23.09.2012
Odotin ehkä tältä levyltä liikoja. Palaset on pehmeitä ja sulaa nopeasti. Tuoksu on lupaavan kindermäinen. Sitten suuhun. Päälisuklaata on ohuelti ja se on tosi makeaa ja jotenkin halpismainen koostumus siinä on, rasva painaa läpi. Sisusta on runsaasti ja siinä maistuu happamuutta. Kokonaisuus on kuitenkin liian makea makuuni.

Susanna K 23.08.2008
Milka maitosuklaata jonka seassa jogurttitäyte. Suklaan oma maku taattua Milkaa joka on todella makoisaa. Täyte suklaassa perusjogurttitäyte ilman turhia ylimääräisiä makuja, toimii! Plussaa myös se että täyteraita on sopivan paksu eikä hallitse suklaan makua täysin. Perushyvää suklaata!

Kaarina 28.06.2008
Perussuklaa, suklaan maku aika mieto. Valkoinen täyte tuo sokerisuutta, mutta ei makua. Mitäänsanomaton enkä pystynyt edes arvailemaan, oliko täytteen tarkoitus tuoda jotakin makua suklaaseen.

Päivi 28.06.2008
Milka lukee suklaan päällä. Välissä jotakin vaaleaa täytettä. Kirpeän makuinen maitosuklaa. Jogurttiahan tämä täyte on. Jälkimaku jää kirpeäksi ja säilyy pitkään.

Hanna-Maria 28.06.2008
Milkan maitosuklaata, jossa välissä vaaleaa täytettä. En saa selvää sen mausta. Kermaista? Pehmeää, suussa sulavan hyvää suklaata.

Anja 02.06.2008
Milka suklaalevy valkoisella täytteellä. Hapahko pirteä maku. Ei aivan onnistunut yhdistelmä makuja.

Henriikka 02.06.2008
Taas on vuorossa jokin maitosuklaa. Näiden maitosuklaiden maistelun keskellä alkaa todellakin kaivata sitä rakasta, ihanaa tummaa suklaata. Suklaata halkaistessa huomaa, että päällä on maitosuklaata ja sisässä ilmeisesti valkoista suklaata. On todellakin vääryys, että valkosuklaata saa edes nimittää suklaaksi. Mutta sitten asiaan; odotukset eivät ole kovinkaan korkealla. Suklaan rakenne on huonoa, tuntuu, ettei tämä saa loppumaan vaikka jauhankin suussani vain yhtä palaa. Tämä ei sula suuhun, en saanut suklaasta mitään selkoa. Sen tiedän, että tämä on pahaa. Tämäkin kuuluu juuri niihin suklaisiin joita jotkut vanhemmat lapsilleen tyrkyttää. Järkyttävää. En keksi tästä mitään hyvää sanottavaa, paitsi sen, että suklaan pinnassa lukee Milka. Nimittäin jos joskus tyttölapsen saisin, niin Milka olisi yksi nimi vaihtoehto. Arvosanaksi annan 1. Kait tämä suklaata on olevinaan, mutta ei mitään maata järisyttävää, lähinnä puistattavaa.

Saila 05.04.2008
Aika vaisu maku. Täytteestä nousee hetkessä esiin jokin pistävä maku, kuin makeuttamatonta rahkaa suoraan purkista. yyh... Ei ole hyvää.

Minna Hi 05.04.2008
Suklaa tuoksuu miedon happamalta.Vaalean maitosuklaan sisällä on valkoista täytettä. Maku yllättää, on ensin aavistuksen kirpeää tai hapanta ja sitten kielen sivuilta leviää todella hapan maku, olisiko jonkinlaista jogurttia. Mitä tämä on, apua? Tästä on kyllä suklaan nautinto kaukana.

Antti K 12.03.2008
Todella kirpeä jogurtin maku pääällimmäisenä, suklaa jää taka-alalle. En voi sanoa tykkääväni tästä kovinkaan paljoa. Jogurtti on enemmänkin piimää tai jotain todella emäksistä, jälikäteenkin jäi suuhun kirpakka maku niinku ois syöny hedelmä ufon (semmonen kirpeä karkki).

Reeta 21.12.2007
Maitosuklaata jogurttitäytteellä, joten tämä on koostumukseltaan pehmeää. Jogurtissa aika pistävä maku. Ei pahaa, mutta ehkä liian kirpakkaa omaan makuun.

Salla Elina Salo 13.11.2007
Niin montaa keskieurooppalaista jogurttisuklaata olen jo maistanut, että odotan tämänkin ”jogurtin” olevan jotain ihan muuta kuin mihin Suomessa on totuttu. Ja kyllä, täyte maistuu juuri tuolta kirpeänhappamalta jogurtilta, joka enemmän muistuttaa sitruunarahkaa kuin jogurttia. Suklaa ihanaa, mutta täyte laskee pisteitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani