Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka marzipan-crème
Tuotteen Milka marzipan-crème valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Marsipaanit, Tuotannosta poistuneet.
 

Reeta 19.12.2007
Tiesin yhdistykseen liittyessäni, että tämä on jonakin päivänä kohdattava. Marsipaani. Viimeksi söin sitä 5-vuotiaana isäni tuodessa tuliaisia Saksanmaalta. Kamalaa. No, maistetaanpa sitten...hetkinen! Ei tämä niin selkeästi maistu sille ällöttävälle marsipaanipossulle, josta saa päänsäryn. Tummaa suklaata ja sisällä marsipaanicrèmeä. Itse asiassa tämä muistuttaa kaukaisesti Fazerin DaCapoa. Tietääkseni DaCapossa ei marsipaania kuitenkaan ole? Milka on onnistunut tekemään ihan menettelevää marsipaanisuklaata. Suussa rahisee samalla tavalla, kuin söisi hienonnettuja kookoshiutaleita. Kaiken kaikkiaan ihan hauska koostumukseltaan. Ulkonäöllisesti perussuklaapaloja Milkalta.

Salla Elina Salo 12.11.2007
Suomessa ei myydä kovinkaan paljon marsipaanisuklaata, joten marsipaanin makuun ei ole päässyt tottumaan. Tässä Milkan levyssä marsipaanitäyte on juuri sellaista makeaa ja alkoholivivahteista mallia, josta en pidä yhtään. Liian mukahyvää aikuiseen makuun. Tumma suklaapäällinenkään ei pelasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani