Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka milkinis patukat
Tuotteen Milka milkinis patukat valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 28.05.2019
Reilun 10 patukoita, jossa on minikokoisia lehmällä koristeltuja maitosuklaapaloja maitokreemitäytteellä. Maku on varsin mukava, maitosuklaa on hyvää eikä kokonaisuus ole tajuttoman makua. Maitokreemi on hyvää, aivan pienen pieni taittuminen happamaan on loppumaussa. Kolmosen kiva lastentuote.

Reeta 19.12.2007
Maitosuklaata maitocremeä sisältäen. Neljä lehmäkuvioilla varustettua pientä palaa kääreessä. Selkeästi lapsille suunnattu tuote. Pehmeät ja pienet palat sulavat nopeasti sormiin ja eittämättä kohderyhmän vanhemmille tulee pyykkiä pestäväksi. Aika makeaa ja maitoista.

Salla Elina Salo 13.11.2007
Hypermakeaa maitosuklaata maitokreemitäytteellä. Kinder Maxi-tyyppinen patukka, jossa on neljä lehmän kuvalla varustettua palasta. Sulaa hyvin, maitosuklaa nautinnollista, mutta ylimakeus laskee pisteitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani