Laatusuklaa

RÓZSAVÖLGYI CSOKOLÁDÉ Suklaalevyraadissa

Rózsavölgyi Csokoládé Chuao Venezuela 73%
Tuotteen Rózsavölgyi Csokoládé Chuao Venezuela 73% valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rózsavölgyi Csokoládé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Kirsi I 18.08.2016
Tummaa, kauniisti koristeltua levysuklaata. Mieto tuoksu. Alkuun mieto maku, johon suklaan sulaessa suussa ilmestyy runsaasti hedelmäisiä makuja, aprikoosia ja kiiwiä. Suutuntuma on miellyttävä, eikä jälkimaku muutu kitkeräksi.

Iikka 17.08.2016
Tuoksun (ja kolhujen perusteella) katselen halpaa tummaa suklaata. Napsahtaa kyllä kovasti, niin kuin pitääkin. Maku on alkuun pistävän kitkerä, tosin imeskellen miedompi. Perinteisiä kaakaoisia makuja on turha hakea. Suklaa (tai suu) paranee syödessä suht. tavallisen tumman suklaan tasolle.

Hanna P 17.08.2016
Kauniisti pintakuvioitu tummasuklaa kitkerällä tuoksulla. Kovin kovaa on myös. Suussa vuorottelevat imeskellessä petroli ja banaani ja purren maut sen kun vahvistuu. Odottelen, että josko tämä iloksi muuttuis, mutta ei oikein. Kovin on kuiva suutuntumakin. Imeskellen ehkä parasta, mutta tämmöiselle kärsimättömälle suklaanrouskuttajalle ei elämys aukene.

Janne J 17.08.2016
Hienoisesti hedelmäinen tuoksuinen tumma suklaa, napakka rakenne. Ensivaikutelma on hieman tympeä, sillä suklaan/kaakaon perusmaku on sen tyyppinen mitä en ole tavannut arvostaa kovin korkealle. Kaakaota tuntuu olevan reippaanlaisesti, makeutta ei ainakaan häiritsevästi. Pitempään makustellessa tuntuu kuitenkin vivahteitakin erottuvan ja kokonaisvaikutelma paranevan, eli ei tämä aivan toivoton suklaa ole, vaikka kokonaisuus jää hieman tylsäksi. Aikuiseen makuun.

Jarkko 17.08.2016
Raikas tuoksu ja tumma väritys. Ei kovinkaan voimakkata tai ainakaan vivaihteikkaita makuja. Rusinan makua kuitenkin löytyy. Varsin miellyttävän makuista tummaa suklaata kuitenkin. Maussa ei ole vikoja, mutta puutteita hieman, sillä olisin toivonut enemmän niitä eri vivahteita. Roz-levyt on aina kauniita, joskin tämä tarjoiltiin pilkottuna. Jälkimaku on yllättävänkin makea.

Annamari 17.08.2016
Sokkomaistelu: Ensimmäinen mielikuva, haisee kalalta. Napsahtaa mukavasti ja sulaa suuhun hiljalleen muuttuen samalla maun puoletsa kirkeräksi. Tasapaksu maku, mutta kohtuullisen helposti syötävä tumma. Kuivattaa suuta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani