Laatusuklaa

RÓZSAVÖLGYI CSOKOLÁDÉ Suklaalevyraadissa

Rózsavölgyi Csokoládé Chuno Nicaragua 72%
Tuotteen Rózsavölgyi Csokoládé Chuno Nicaragua 72% valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rózsavölgyi Csokoládé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Eeva-Liisa 30.01.2017
Kauniisti kuvioitu pala. Kahvimainen tuoksu. Kovahko ja ohut pala. Ensimakuna mausteinen tumma suklaa, jopa hieman hedelmäinen. Mausteisuus jää viipymään suuhun palan syömisen jälkeenkin, ja muuttuu hieman pähkinäiseksi. Tämä suklaa sopii sellaisenaan hyvän kahvin kaveriksi.

Jenni V 20.01.2017
Maistelusuklaata kolahti postilaatikosta pitkästä aikaa, ja sokkona siis pääsin maistelemaan. Palanen kauniilla kohokuviolla koristeltua tummaa suklaata paljasti heti valmistajan, joten ennakkoon odotin laadukasta suklaata. Tuoksu ja myös suklaan väri ovat aika pliisuja ja viittaavat semitummaan suklaaseen. Puraisen palasen, ja kestää hetken ennen kuin maku hyökkää suuhun. Oho, onpa mausteista! Miten mulla nyt tulee mieleen ainoastaan palanut pulla tästä aromista... Onko se kanelia vai mitä, tosi tuttu maku josta en aivan saa kiinni. Suklaassa on oikein hyvä rakenne, ja siinä on hyvin pitkä, mutta harmittavankin palaneen, terävän ja kirpeän paahteinen jälkimaku. Arvioin ekaksi kaakaoprosentin 75, mutta nostan arviotani 80%:n - pieleen meni. Jotenkin hyvin erikoinen suklaa, luonteikas toki mutta me ei taideta ihan luonteiltamme sopia yhteen. Kaksi pistettä, laadusta huolimatta.

Iikka 18.08.2016
Alkuun miedon makuinen tumma, vaikkakin makuja nouseekin esille syönnin aikana. Muutoin miellyttävä tuote, mutta todella suuta kuivattava. Myöskin liian neutraali maksimipisteisiin. Perushyvä perustumma.

Kirsi I 17.08.2016
Palaset kolisevat kuin dominopalikat. Karvaan tuoksuista, napsahtavaa suklaata, joka on kuitenkin suussa yllättävän pehmeää ja nopeasti sulavaa. Maku muuttuu alun kitkerästä lempeän pehmeän hedelmäisyyden (banaaninkaltainen) kautta tiukan karvaaseen ja suuta kuivaavaan kuivuuteen, seassa taustalla kuitenkin makea vivahde. Ilmeikäs suklaa, jota tekee mieli useampaa palasta, tulisiko vielä jotain uusia makuja esille? Lopun kuivuudesta vähennetään pisteitä.

Hanna P 17.08.2016
Tummahkoa suklaata voimakkaan hedelmäisellä tuoksulla. Kaunis pintakuviointi myös levyssä. Kova koostumus. Aaahh, petrolinen maku kyllä! Pehmeyttäkin tulee, muttei kyllin. Kuiva on suutuntuma. Liekö kaakaoprosentti korkea tai ainakin sokeria vähän? Syötävä on, mutta turhan kitkerä on makuuni tämä tuote.

Janne J 17.08.2016
Tuoksussa ei mitään erityistä merkillepantavaa, keskimääräisen kova rakenne. Suutuntumaltaan melko sileä, hetimmiten runsaan kaakaoinen ja tuleepa hienoisesta kitkeryydestä perinteinen Van Houtenin kaakaojauhekin mieleen. Maku kehittyy hedelmäisemmäksi suklaan sulaessa, mutta jää silti ehkä hieman yksiulotteiseksi. Tähän ei tullut mikään himo, mutta ei tämä silti toki huonokaan ollut.

Jarkko 17.08.2016
Herkullinen tuoksu. Alun jälkeen maku muuttuu hieman tunkkaiseksi ja sitten salmiakkiseksi. Koostumus on sileä, varmaankin reilusti kaakaovoita löytyy suhteessa kaakomassaan. Maku paranee syödessä. Ei erityisiä vivahteita, perushyvää ja makeahko.

Annamari 17.08.2016
Sokkomaistelu: Pehmeä ja sileä koostumus ja sen puolesta todella miellyttävää syötävää. Kuivattaa suuta voimakkaasti ja maku on todella tasapaksu. Luonnehtisin tätä vaikeaksi tummaksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani