Laatusuklaa

RÓZSAVÖLGYI CSOKOLÁDÉ Suklaalevyraadissa

Rózsavölgyi Csokoládé Puerto Cabello 74%
Tuotteen Rózsavölgyi Csokoládé Puerto Cabello 74% valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rózsavölgyi Csokoládé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Kirsi I 22.05.2014
Kohokuvioituja palasia, jo ensialkuun maistuu rusinaa ja luumua liköörimäisen kirpeänä, vai tuleeko tästä sittenkin mieleen madeiraviini? Luonteikas ja maukkaan hedelmäinen joka tapauksessa, ei kitketyyttä ennen kuin ihan lopussa, eikä liikaa sokerisuutta. Loppukuivuudesta huolimatta tätä tekee mieli lisää.

Jarkko 21.05.2014
Hedelmäinen tuoksu. Myös maku on hedelmäinen, suorastaan rusinamainen tai luumumainen. Imeskeltyäni suklaata hetken esiin tulee myös punaviinin kaltaisia makuvivahteita. Suklaa on silkkisen sileää ja maussakin on sellainen pehmeä olemus kuin pumpulissa makoilisi. Tässä ei ole mitään negatiivista, kaikki on positiivista. Ja sitä positiivista on paljon, mutta ei liiaksi. Jälkimakukin on miellyttävän hedelmäinen ja tuntuu viipyvän suussa pitkään.

Janne J 21.05.2014
Melko voimakkaan ja jopa erikoisen tuoksuinen suklaa. Rakenne kova, sulaa kuitenkin suussa melko pian pureskelun avittamana. Vaikka erityistä kitkeryyttä ei ole havaittavissa, edustaa tämä tumma suklaa maultaan sellaista koulukuntaa, mistä itse en ole yleensä suuremmin innostunut. Kenties se on tuo hapokkuus ja lievä metallisuus, joka meinaa vähän kiusata. Toisaalta useamman palasen otettuani alan jopa hieman pitää tästä. Luonnetta siis löytyy ja annankin tälle siitä hyvästä kolmosen.

Iikka 21.05.2014
Mukavan hedelmäinen (vallan mainio sitrus) maku tulee heti kehiin palasen mentyä suuhun. Tämähän on kuin siman suklainen ekvivalentti. Koska pidän simasta ja suklaasta, saa tämä herkku täydet pisteet.

Hanna P 21.05.2014
Tummasuklaalaatta mielenkiintoiset kuviot pinnassaan. Jännä ja ehkä vähän hedelmäinen, mutta tosi mieto tuoksu. Maussa aluksi maitokahvinen hyökkäys eli ei hyvää! Tämä suklaa pehmenee alun hyökkäyksen jälkeen aika miellyttäväksi... Jälkimaku ei kylä ole kaksknen. Kaunis suklaa ja ihan ok tuote suklaannälkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani