Laatusuklaa

RÓZSAVÖLGYI CSOKOLÁDÉ Suklaalevyraadissa

Rózsavölgyi Csokoládé mara 70%
Tuotteen Rózsavölgyi Csokoládé mara 70% valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rózsavölgyi Csokoládé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 06.11.2014
Liekö orastavan flunssan syytä, mutta tuoksua en aisti lainkaan. Ulkonäön perusteella en odottanut näin suurta kaakaopitoisuutta, vaan oletin maistavani
maitomaisemman tuotteen. Puruvastusta löytyy, eli rakenne kunnossa. Alkuun kitkeryys tuntuu voimakkaalta, mutta loppua kohti ja imeskellessä kitkeryys vähenee. Hedelmällisyyttä ei nimeksikään, loppumaku hieman tunkkainen.

Katja Ke 31.10.2014
Klassisella koukerokuviolla koristeltua tumman väristä suklaata. Tuoksu on miedon kaakaoinen ja pikkuisen kitkerä. Suklaa on aika kovaa ja hyvin makeaa. Kaakaokin maistuu hyvin. Aika latteaksi jäävä kokonaisuus. Enemmänkin kelpo ja "helppo" suklaa makeannälkään kuin kulinaristinen ihme.

Minna Hi 29.10.2014
Suklaan pinnassa kiva kukkakuvio, ei selkeitä suklaapaloja vaan yhtenäinen levy, josta pitää lohkaista pala. Suklaan tuoksussa on pippuria. Maussa ei pippurisuutta huomaa. Suklaa on hyvin kaakaoinen ja rakenne miellyttävä. Sopivan rasvainen ja sulaa mukavasti suuhun, ei liian nopeasti. Mukava imeskeltävä eikä liian makea.Jälkimaku ei kestä kauaa.

Jarkko 21.04.2014
Tämän suklaan kaakao (jota 70% ja loput sokeria) on peräisin Venezuelasta, Kolumbian rajan läheisyydestä. Maussa on heti alusta asti hieman pahvin tai kokonaisen mantelin makuja, joita valmistaja kuvailee hunajan ja voin kanssa tarjoillun tuoreen (vaalean) leivän mauilla. Tässä ei ole mitään hyökkääviä tai pistäviä makuja, vaan makua ja rakennettakin kuvaa parhaiten termi pumpulinen. Tällaista suklaata on helppo imeskellä ja nautiskella useampikin pala, mutta ihan suurimpia uuh ja aah -elämyksiä se ei tarjoa. Jos et pidä tumman suklaan yleisistä ominaisuuksista, voisi tämä suklaa toimia hyvänä aloittelusuklaana matkalle paremman suklaan ääreen. Annettu arvosana voisi melkein olla pykälää parempikin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani