Laatusuklaa

RÓZSAVÖLGYI CSOKOLÁDÉ Suklaalevyraadissa

Rózsavölgyi Csokoládé Trincheras 95%
Tuotteen Rózsavölgyi Csokoládé Trincheras 95% valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rózsavölgyi Csokoládé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Hanna P 31.05.2013
Tummaa laattamaista ohutta suklaalevyä. Tuoksu miedon kaakaoinen. Huhhuh maku on tiukkaa tavaraa, veikkaisin kaakaopitoisuuden lähentelevän sataa. Kuin tiivistettyä kaakaojauhetta söis, minä kaipaan suklaaseeni muutakin.

Iikka 21.05.2013
Tumma, miellyttävän pistävän kaakaon tuoksuinen littana palanen. Hui, maku on todella syvän kaakaoinen, odottaisi jopa että tämä olisi jauhoisen tuntuinen, mutta ei. Suussa sulavaa suklaata, jossa ei luultavasti sokeria tai muuta makeutusainetta ei rahtuakaan. Vain suklaaholisteille.

Teresa 15.05.2013
Tuoksuu hieman sitruksiselle, miellyttävän lempeällä tavalla. No huh, onpahan yhtyä tavaraa. Todella voimakasta, kitkerää ja kuivaa suklaata. Aluksi tosin tuntuu että eihän tämä maistu yhtään miltään, mutta heti kun suklaa on hitusen sulanut suuhun, niin tulee sellainen pahanmakuinen hyökkäys että huhhuijaa. Maistuu pilaantuneelta. Jättää suuhun sellaisen superkuivan aavikko-fiiliksen, eikä paha maku meinaa millään lähteä suusta. Enpä ole pitkään aikaan maistanut yhtä pahaa suklaata. Yh.

Jarkko 21.04.2013
Minimalistinen 25g levy todella tummaa suklaata. Minä luulen tietäväni jo ennakkoon, että tämä ei tule olemaan nautinto, mutta koskapa hetken mielijohteesta tuli tällainen lisättyä ostoskoriin, on kai myös kärsittävä seuraamukset. Aloitan hyvin pienellä palasella. Voi kauhia kun on kuivan oloista, muuta ei ensimausta irtoa. Pikkuhiljaa alkaa jotakin makuakin ilmaantumaan kuivuuden rinnalle. Maku on multainen (märkä) ja lastulevyinen, eli tutunkaltainen aiemmista extreme-kokemuksista. Tätä kun pari palasta popsii, niin ei takuulla ikinä saa sydänkohtausta (sarkasmia), koska syödessä suorastaan tuntee ne terveysvaikutukset, jotka ovat syrjäyttäneet kaikki hyvät maut. Makuja tässä itse asiassa ei olekaan kovin paljon, tässä on enimmäkseen tuntemuksia. Suklaa muuttuu sulaessaan paksuksi massaksi, joka takertuu hampaisiin, kitalakeen, kieleen ja kaikkiin muihin suun osiin, myös kurkun yläpäähän. Olin mielessäni jo antamassa tälle ykköstä, mutta minä olen syönyt paljon pahempiakin suklaita. Jopa monet megahalvalla valmistetut maitosuklaat ovat olleet pistävyydessään pahempia kuin tämä, selvästi pahempia. Eihän tämä toki sellaista ole, että tätä saattaisi enempäänsä syödä, mutta tässä ei ole pistävyyttä, etikkaisuutta yms kaameutta, eikä todellakaan ole mitään tarvetta sylkeä suusta, siksi pohjanoteerausta parempi arvosana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani