Laatusuklaa

RÓZSAVÖLGYI CSOKOLÁDÉ Suklaalevyraadissa

Rózsavölgyi Csokoládé Trincheras 70%
Tuotteen Rózsavölgyi Csokoládé Trincheras 70% valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rózsavölgyi Csokoládé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Eeva-Liisa 07.05.2015
Ohut ja nätti pala. Hyvin lohkeaa suussakin. Tumma suklaa maistuu hieman jälkikäteen. Mausta tulee mieleen myös kahvi ja mausteet. Jälkimaku on ihan ookoo, ei jätä kitkerää tai rasvaista tunnetta.

Anita 04.05.2015
Kaunis, ornamentti kuvioinen, vaaleahko suklaapala. Tuoksuu hieman jollekin nuhaista nenää selvittävälle.Suklaa tuntuu suussa sileälle ja sulaa sopivan hitaasti. Jättää kylläkin kuivan ja tahmean jälkimaun suuhun. Ei oikein natsaa minulle.

Katja Ke 01.05.2015
Keskitummat palaset ovat osa suurempaa, koukeroisesti pinnalta kuvioitua suklaapalaa. Tuoksu on melko vahva ja hiukan mausteinen, mutta myös vähän tunkkainen. Maku on heti alusta lähtien aika kitkerä, mutta makeuttakin löytyy. Kovin tummaa tämä ei maultaan kuitenkaan ole. Onneksi suklaa ei kuivaa suuta ja maussa on myös mukavaa kaakaoista aromaattisuutta.

Joni 29.04.2015
Varsin monipuolinen makumaailma, ei vain omaan makuun elementit kohtaa. Nätin näköinen levy.

Jenni R 29.04.2015
Suklaassa ulkomuodoltaan kuvioidut palat. Himmeä ja tumma suklaa. Kuivan makuinen, ensin ei irtoa mitään makua. Vahva, jauhomainen kaakao maistuu, ei jälkimakua.

Ansela 28.04.2015
Maistelukääreestä paljastui iso pala, jossa taitaa näkyä osa suuremmasta kukkaornamenttikuvasta. Ihan miellyttävä, ehkä hieman rusinainen tuoksu. Tiivis koostumus, joka sulaa kuitenkin ihan hyvin suussa. Tässä on joku jännä sivumaku josta en saa kiinni.

Minna Hi 27.04.2015
Suklaan pinnalla on jännä kukkakuvio. Tuoksu on hedelmäinen. Suklaassa on vahva, ehkä hieman pippurinen kaakaon maku. Tähän ei ole lisätty liikaa sokeria. Kokonaisuus on oikein hyvä. Jopa hieman "tanniininen", saa suun kuivumaan. Pidän kovasti! Sopii hitaaseen nautiskeluun.

Aki 26.04.2015
Tummaa levyä, jossa koholla olevia kuvioita pinnalla. Imeskellessä hento hedelmäisyys maistuu, mutta voisi olla voimakkaampikin. Pureskellessa hieman tunkkainen ja kitkerä.

Veli-Matti 14.04.2015
Tummaa ja helposti lohkeavaa suklaata, ohuita palasia. Alkuun tuntuu mauttomalta, mutta suklaan sulaessa alkaa makujakin ilmaantua. Ei kitkerää, ei jauhomaista. Suorastaan miellyttävää. Sopii myös niille, jotka eivät tummasta suklaasta niin välitä!

Alexandra 13.04.2015
Sopiva kaakaon pitoisuus, joten ei katkeruutta tuntuu suussa, eikä jälkimaussa on katkeruutta. Makeus lähtee vähitellen mutustelussa. Tuo mieleen, silmät suljettuina kaakaopensan, josta juuri on poimittu papu. Maku miellyttävimmillään ajan kuluttua.

Jenni V 10.04.2015
Maistelukääreestä paljastuu tutun näköinen hienolla kukkaornamentilla koristeltu tumma suklaalohko. Koristelu paljastaa valmistajan, ja osaan odottaa hyvää suklaata. Suklaa on väriltään semitummaa, ja tuoksu on miellyttävä. Tällä kertaa kaakaoprosenttiarvioni 60% menee alakanttiin, uskomatonta että tässä on sama prosentti kuin Ara Chocolat porcelanassa... Suklaa on nimittäin niin eri tyyppistä kuin olla ja saattaa. Jälkimaku on pehmeä. Tämä suklaa oli erittäin helppoa syötävää, mikä on toisaalta hyvä, mutta kyllä minun makuuni aromia olisi saanut olla pikkuisen enemmän, hedelmäisyys jää aavistuksen tasolle.

Hanna P 27.05.2013
Kauniisti pintakuvioitu tummahko suklaa. Hyvin mieto, kaakaoinen tuoksu. Kiva, makea maku. Aluksi hyvinkin makea, mutta välillä haivähtää hieman kitkeryyttäkin maussa, mutta kaikenkaikkiaan kuitenkin vahvempina hedelmän ja jopa kirsikan aromit kaakaossa. Kyllä tämä loppujenlopuksi on oikeinkin hyvää kun antaa tuotteelle rauhassa mahdollisuuden ja makustelee sitä hitaasti kitalaessa sulatellen!

Teresa 16.05.2013
Tämä suklaa tuoksuu jotenkin kitkerälle. Alkumaku on sanalla sanoen mitätön. Jälkimakuna suuhun pukkaa sitten melko omituinen, ja hieman epämiellyttävä maku. Sellainen aavistuksen kitkerä, ehkä hieman sitruunainen ja jotenkin eltaantunut. Toisella puraisulla sitruisuus maistuu enemmän (hyvä!) ja lisäksi nyt tulee esiin melko voimakas, kuivahko kaakao. En oikein osaa päättää pidänkö tästä vai en. Toisaalta tämä on ihan jees, mutta on tässä pari sellaistakin seikkaa joista en juuri pidä.

Iikka 12.05.2013
Tuoksu on mieto. Maussa on jotain yskänlääkkeelle taikka yrttipastillille ominaista, mutta vähissä määrin. Sääli sinänsä sillä yskänlääke on suosikkimakujani. Kaakaopuu on luultavasti kasvanut jesuiittaluostarin kupeessa, jossa munkkiveljet ovat tehneet keitoksiaan. Ei tarpeeksi luonnetta viitoseen, vaikka hyväähän tämä on.

Saara 11.05.2013
Alkumaku on tässä unkarilaisvalmisteisessa suklaassa marjainen. Itse asiassa suklaa muistuttaa melko paljon saman valmistajan Porcelanaa, ehkä osin samansuuntaisen kaakaprosenttinsa myötä, mutta mukana on myös samanlaista hapokkuutta, marjaisuutta ja hedelmäisyyttä. Erityisesti mustaherukan ja ehkä muitakin kirpeitä marjoja olen tunnistavinani. Loppumaku on tässä suklaassa kuitenkin kuivakahko verrattuna tuohon edellä mainittuun serkkuunsa, mikä aavistuksen häiritsee. Maistan myös hivenen tupakkaa, joka sinänsä sointuu kokonaisuuteen hyvin. Jostakin syystä tämä ei kuitenkaan yllä ihan korkeimpiin mahdollisiin pisteisiin asteikollani, vaikka herkullinen suklaa onkin.

Jarkko 15.04.2013
Tämä suklaa on erittäin raikas ja hedelmäinen maultaan. Maku poikkeaa saman valmistajan porcelanasta siinä, että tässä hedelmäisyys on hieman voimakkaampaa, rusinaisuus miedompaa ja sehän kyllä minulle passaa. En nauti suklaita samanaikaisesti, joten en tämän tarkempaa vertailua suklaiden välillä tee, mutta näitä suklaita ei voi laittaa paremmuusjärjestykseen muuten kuin pisteiden osalta, molemmille vahva vitonen. Negatiivista kitkeryyttä tässä suklaassa ei ole, positiivistä kylläkin jonkin verran. Tällaisesta tummasta suklaasta tulee iloiselle mielelle synkimpänäkin päivänä, kuvitelkaa siksi mielentilani kun ulkona paistaa juuri nyt aurinko.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani