Laatusuklaa

RÓZSAVÖLGYI CSOKOLÁDÉ Suklaalevyraadissa

Rózsavölgyi Csokoládé Sur del Lago 84%
Tuotteen Rózsavölgyi Csokoládé Sur del Lago 84% valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rózsavölgyi Csokoládé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Iikka 07.06.2013
Ornamentiikaltaan hieno. Aluksi suklaa on täysin mauton, mutta kohta jokin kumma maku tulee päälle. Mielenkiintoinen tuote, jota en kuitenkaan ehkä suosittelisi äkkiseltään kenellekään. Tämä kumma maku ei ole vahva, joten en saa siitä kylliksi otetta. Hankala arvioitavaksi, joten menköön keskitason pisteillä.

Teresa 17.05.2013
Tämä tuoksuu makean kaakaoiselle. Maku sitten onkin kaikkea muuta kuin makea. Kaakaoinen toki, mutta todella kuiva. Ei kuitenkaan juurikaan kitkerä. Jälkimaku on jotenkin häiritsevä, ja se laskee pisteitä.

Hanna P 12.05.2013
Tummaa suklaata pintakuvioin. Tuima ja mieto kaakaon tuoksu. Tuima ja sokeriton maku, nyt on taas kaakaoprosentti korkea. Annan suklaalle kuitenkin mahdollisuuden. Kun rauhassa makustelee ja imeskelee, tulee pehmeämpiäkin makuja esiin eli ei siis absoluuttisen paha tuote. Sen verran tumma kuitenkin eikä maussa ole esim. hauskoja hedelmän tai marjan makuvivahteita et tyydyn arvosanassa kakkoseen.

Jarkko 21.04.2013
Nyt on suklaassa kovan luokan prosentit. Suklaan tuoksu ei paljasta kaakaoprosentista mitään, eikä paljon muustakaan. Varsin nopeasti suklaan sulaessa huomaa, että kyseessä on varsin tumma suklaa. Se muuttuu sulaessaan paksuksi massaksi, jossa on varsin kaakaon maku. "Massa" takertuu hampaisiin ja kiitalakeen ja chilin poltteen tavoin (jota tässä siis ei ole) mausta ei meinaa päästä eroon, vaikka haluaisi. Suklaa on yllättävän hapokaskin, mutta ei lainkaan raikas. Tätä en enää kutsu nautinnoksi. Ellei tämä näin maan perusteellisesti kuivaisi suuta, olisin saattanut edes harkita kolmosta arvosanaksi. Ehkä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani