Laatusuklaa

RÓZSAVÖLGYI CSOKOLÁDÉ Suklaalevyraadissa

Rózsavölgyi Csokoládé Madagascar Trinitario 72%
Tuotteen Rózsavölgyi Csokoládé Madagascar Trinitario 72% valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rózsavölgyi Csokoládé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Janne J 13.10.2016
Pakkaus on hieno ja kelpaisi jo sellaisenaan lahjaksi. Napakasti käärityn suojapaperin sisältä löytyy hienosti kuvioitu levy, jossa ei ole normaaleja palasten ottamista helpottavia uurteita. Usein tummat suklaat tuoksuvat aika miedolle, mutta ei tämä - kaakaon tuoksu on herkullinen. Suklaa ei yllättäen katkeakaan kovin napakasti, vaan on jopa semipehmeä korkean kaakaoprosentin huomioonottaen. Suussa suklaa alkaa antaa makua aika nopeasti ja täytyy tunnustaa, että tämä kaakaolajike (tai tuottaja/maa/valmistustapa/younameit) ei kuulu suosikkeihini perusmakunsa puolesta. Maussa on nimittäin liikaa mineraalisuutta, vaikka täytyy kyllä tunnustaa että pirskahtelevaa särmikkyyttä ja muitakin ulottuvuuksia löytyy ja maku paranee loppua kohde. Kylmäksi tämä ei todellakaan jätä. Rasvaisuus ja makeus taas olivat hyvässä tasapainossa. Ei täysin minun makuuni, mutta tarjoaa kyllä elämyksen.

Hanna P 31.05.2013
Kauniisti kuvioitu suklaalevy. Mieto, kaakaoinen tuoksu. Makea maku ensimmäisenä imeskeltäessä suussa. Tämä on hyvää! Hauska makean rusinaisen marjainen makusinfonia valtaa suun. Ehkä pieni kitkeryyskin kurkkii nurkan takana, mut suloiset herkkumaut peittävät sen. Pakko tästä on tykätä ja lisää söisin, jos tätä suklaata saisin!

Iikka 12.05.2013
Marjaisen makuinen hieno palanen. Mielenkiintoinen sylkeä ja kosteutta erittävä koostumus. Syötävä suklaa, jossa on makeutta ja raikkautta, vaikka hyvin tumma lieneekin.

Teresa 09.05.2013
Miellyttävän hento, marjainen tuoksu tässä tummassa suklaassa. Todella raikas, marjaisa ja monivivahteinen maku. Kitkeryyttä ei ole minkäänlaista. Jälkimaku on lempeä ja viipyilee pitkään suussa. Todella erinomaista tummaa suklaata!

Jarkko 19.04.2013
Vain "kohtuullinen" maksu + DHL:n kovahkot toimituskulut, niin tämäkin suklaalevy siirtyi Unkarista Suomenmaahan. Kääreet paljastavat, että suklaan trinitario-kaakao on lähtöisin Sambiranon laaksosta, Åkessonin plantaasilta. En tiedä teistä lukijoista, mutta minusta tällaiset pienet tiedonjyväset ovat kiinnostavia.

Suklaa on todella marjaisan tuoksuista, eikä marjaisuus ja raikkaus suinkaan rajoitu pelkästään tuoksuun. Maku tai suutuntuma ei ole hapokas (ei kutittele kieltä), mutta tämä yleismarjaisuus on todella miellyttävää. Kitkeryyttä suklaassa ei ole nimeksikään (ainahan sitä tummassa suklaassa hivenen kuuluu ollakin) joten suklaa on helposti syötävä. Onko jopa liian helposti? Olen nimittäin tähän mennessä syönyt pienestä levystä yli puolet, joka on minulle harvinaista arvioita kirjoittaessa. Erittäin maukas tumma suklaa, joka melkein menettää pisteen siitä, että on niin helposti syötävä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani