Laatusuklaa

RÓZSAVÖLGYI CSOKOLÁDÉ Suklaalevyraadissa

Rózsavölgyi Csokoládé Carenero 73%
Tuotteen Rózsavölgyi Csokoládé Carenero 73% valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rózsavölgyi Csokoládé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Iikka 07.06.2013
Hieno ornamentti levyn pinnalla. Tuoksu vieno. Maku samoin vieno, ja hitaasti syttyvä. Ajan kanssa mietoja häivähdyksiä tulee makunystyröille. Varsinainen “teaser” suklaaksi. Melkein saan selville mikä maku on, kunnes se häviää. Sanoisin karvasmanteliksi, mutta hyvin vienoksi. Ei tarpeeksi luonnetta viitoseen.

Teresa 15.05.2013
Aavistuksen hedelmäinen tuoksu. Lempeää, tummuudestaan huolimatta makeaa, jopa hedelmäisen makuista suklaata. Jälkimaku on jotenkin kuivahko, ehkä jopa tunkkainen. Suuhun jää sellainen jotenkin hassu, kuivahko fiilis. Ensimaku oli loistava ja nosti odotukset...mutta keski- ja jälkimaku sitten latisti ne. Ei kokonaisuus ole paha tai huono, mutta ei kyllä mikään erityisen hyväkään. Keskitasoa.

Hanna P 12.05.2013
Kauniisti kuvioitu tumma suklaa, joka on yhtä palaa. Miedon kaakaoinen tuoksu. Makua vaikea saada, ainakin imeskelemällä. Mietoja hedelmäisiä makuja irtoaa ajan kanssa. Purren lähinnä kaakaoinen maku, mutta ei kitkerä. Lopulta hyvä suklaa, mutta vaatii maistajaltaan kärsivällisyyttä.

Jarkko 21.04.2013
Suklaassa on aluksi hapokas ja jopa raikas maku, mutta raikkaus katoaa melko nopeasti. Tämä suklaa todella tuntuu kielessä ja kitalaessa voimakkaana ja jonkin verran pistävänä makuna/tunteena. Kun tummasta suklaasta viedään kaikki raikkaus, alkaa posket väkisinkin lähestymään toisiaan samalla kun kieli lipoo kitalakea, sillä tämä todella kuivattaa suun. Suklaassa on kitkeryyttä yllin kyllin kovempaankin tarpeeseen. Itse en ihan näin voimakasta kitkeryyttä kaipaile, vähempikin riittäisi. Eipä ainakan jätä kylmäksi tämä suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani