Laatusuklaa

RÓZSAVÖLGYI CSOKOLÁDÉ Suklaalevyraadissa

Rózsavölgyi Csokoládé Rio Caribe 76%
Tuotteen Rózsavölgyi Csokoládé Rio Caribe 76% valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rózsavölgyi Csokoládé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Hanna P 07.06.2013
Kauniisti kuvioitu suklaa. Ei tuoksu. Maku "tumma" ja tiukahkon kaakaoinen. Maitokaakaolta maistuu eikä vivahteita maussa, ainakaan vielä. Pehmeän makuinen eikä juurikaan kitkeryyttä maussa. Pehmeän makuista on, vaikka kaakaopitoista tummasuklaata lieneekin. Ei kuitenkaan kyllin vivahteikasta, että huippupisteitä saisi.

Teresa 16.05.2013
Tämä tumma suklaa tuoksuu ihan perus kaakaolle. Makua en tästä meinaa saada irti millään. Pureskelen, ja pureskelen, ja pureskelen ja yritän imeskelläkin, mutta mitään makua ei juuri tule. Vasta jälkimaku erottuu, ja se on kuivan kaakoinen ja hieman sitruksinen, melko lempeä. Mutta kauan pitää tuota makua odottaa. Ei missään nimessä pahaa suklaata, mutta nyt kyllä pisteitä verottaa melkoisen paljon tuo alun pitkä mauttomuus.

Iikka 12.05.2013
Tummaa suklaata värin ja maun puolesta. Maussa on jotain vinkeää. Joka tapauksessa tuhtia kamaa, joka jää ikeniin väijymään. Loppupeleissä persoonallisuus on karissut, ja suht mukava tumman suklaa maku on läsnä.

Jarkko 18.04.2013
Suklaa on paketoitu kuin hienoin lahjapaketti ja avaan sen maltilla, vaikka onkin kova hinku jo päästä sisälmyksiin käsiksi. Jos kääreet olivat kauniit, nii katsokaapas tuotteen toinen kuva itse levystä. Kuka tekee tällaista, oikeasti!? No nyt jo suklaaseen. Kaakaoprosentti on melkoisen korkea, joten osaan odottaa vahvaa kaakaon makua. Suklaa napsahtaa äänekkäästi murrettaessa. Ensimaku onkin voimakkaan kaakaoinen, rusinainen ja aavistuksen kitkerä. Voimakkain rusinaisuus katoaa mausta ensimmäisenä, jonka jälkeen kitkeryydestä katoaa ainakin puolet. Jäljelle jää samanaikaisesti voimakkaan kaakaoinen, mutta hillitty tumman suklaan maku. Maussa ei ole hedelmäisiä vivahteita, jotka olisivat hieman piristäneet makua, mutta tällaisenaankin maku on keskinkertaista parempaa. Suuta kuivaava ominaisuus on myös keskinkertaista suurempaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani