Laatusuklaa

MAXIM Suklaalevyraadissa

Maxim 40% protein bar choco hazelnut
Tuotteen Maxim 40% protein bar choco hazelnut valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Maxim -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Iikka 20.08.2019
Suklainen ja yllättävän raikas patukka. Ihan hyvää makua läsnä vaikkei mitään hajua mitä ne ovat. Ehkä minttua?


Hanna P 17.08.2019
Maitosuklaapatukka muroa pinnassaan ja vaaleanruskeaa kiinteää täytettä sisällä. Jotain valkoista ja löysempää täytettä näkyy myös pursuneen uloskin patukasta. Hyvin makea ja miellyttäväkin tuoksu. Olisiko tämä vaniljan makuinen patukka? Ei ole kovin raikas, mutta makea ja kermainen tämä on. Mausta tulee vaniljajätski mieleen...Tykkään!

Jenni V 06.11.2018
Patukka näyttää herkulliselta... Päällä maltitolisuklaata, sisällä pehmeä vaniljakerros ja proteiinimassassa aitoa hasselpähkinää, tosin vain 0,7%. Kuorrutteen alle on pitänyt laittaa 4% soijamuroja, joka on mielestäni virhe, sillä patukka on todella kuiva. Muutenkin ulkonäkö on pettymys, kuorrute on ruman harmaa, ja haukatessa pehmeää vaniljakerrosta tuskin huomaa. Kitkerä maku ja kuivuus hallitsee makumaailmaa, ja pähkinän aromi on häivähdyksenomainen. Surkea toteutus, kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani