Laatusuklaa

MAXIM Suklaalevyraadissa

Maxim energy bar sweet & salty
Tuotteen Maxim energy bar sweet & salty valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Maxim -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Hanna P 08.12.2019
Tahmea patukka maitosuklaapohjalla ja pähkinöitä joukossaan. Suutuntumakin melko tahmea ja hieman hampaisiin tarttuva. Suhisee suussa ja purressa. Hyvin makeansiirappinen, mutta jotenkin myös ruokaisa. Tykkään!

Jenni V 23.01.2014
55g energiaa patukan muodossa. Patukka saa rapsakkuutta riisimuroista ja kaurahiutaleista, joskin rakenne on pehmeähkö. Toisin kuin yleensä energiapatukoissa, tätä patukkaa ei ole kauttaaltaan kuorrutettu suklaalla, ainoastaan pohja. Päälliosa on sitten silattu suolatuilla maapähkinöillä ja makeutta tuomaan on laitettu vielä rusinaa. Aikamoinen kokonaisuus siis. Ja kyllä tämä on melkoinen sekametelisoppa maultaankin. Suola maistuu todella selkeästi pähkinöissä, ja rusinat ovat vastaavasti todella makeita. Jotenkin makujen ääripäät eivät vain tasapainota toisiaan, ja suklaa jää täysin sivustakatsojaksi kokonaisuudessa. Omituinen patukka.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani