Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or lait raisins noisettes
Tuotteen Côte d'Or lait raisins noisettes valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Antti M 25.03.2008
Tuhti 200g levy hieman nougatmaista maitosuklaata, jossa kuitenkin ihan kivasti sattumia eli hasselpähkinöitä sekä rusinoita. Valmistajan muihin maitosuklaisiin verrattuna tämä on hienoinen pettymys ja rusina-pähkinäsuklaita on riittämiin parempiakin tarjolla. Jääkaappikylmänä todella helposti ahmittava tuote mutta huoneenlämmössä pieni tunkkaisuus ja rasvaisuus tökkii makuhermoja hieman vähemmän mairittelevalla tavalla.

Salla Elina Salo 25.09.2007
Paksuja suklaapaloja rusinoilla ja pähkinöillä. Rusinat maistuvat kammottavilta, mehukkuus on tipo tiessään. Maitosuklaakin on hieman tunkkaista. Taatelimainen maku, pähkinät tuntuvat vain purukalustossa. Liian tuhti täyte, tuntuu kuin olisi syönyt liian montaa ainesosaa yhtä aikaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani