Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or moka rhum patukka
Tuotteen Côte d'Or moka rhum patukka valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 03.11.2007
Avatessa käärettä tuoksahtaa ilmoille hento bulkkirommin hönkäys, joka hetken kuluttua antaa tilaa myös suklaalle. Suklaa on kohtuullisen hyvää ja kaakaoista; sisällä oleva, määrältään onneksi suht' pieni, velli on rommi-kahvi-sekoitus, joka on kelpaa kyllä omaan makuuni. Onneksi patukka on pieni - 6 palaa ja 44g - ja se uppoaa kyllä yhdellä sessiolla nautiskellen.

Jarkko 08.09.2007
Kielipääni kääntäisi patukan nimen muotoon mokka ja rommi. Odotettavissa ei varmaankaan siis ole lapsille kohdistettu suklaaelämys. Suklaa näyttää puolitummalta, ei tullut katsottua oliko se lait vai noir. Sen makua ei kyllä maistamallakaan helpolla erota, sillä täytteenä olevan pehmeän cremen mieto mutta hallitseva rommin (alkoholin) maku peittää kaiken alleen. Missä tässä muka kahvia on? Ehkä moka onkin mokkaa lähempänä totuutta..? Tämän haukkumisen jälkeen suuhun on jäänyt enää jälkimaku tästä patukasta, eikä se sittenkään ole niin karmea kuin olisi voinut odottaa. Alkoholin maku tuntuu selvästi, mutta edelleen melko mietona.

Antti K 07.09.2007
Ai että on hyvää! Muistatteko vialä pari vuotta sitten jokaisesta kaupasta löytyneen Pirkka Rommikeksin tai Rommileivoskeksin? Tämä maistuu juuri samalle ärtsyn herkulliselle suklaan ja rommin sekoitukselle, kahviakin taitaa olla tässä mukana. Jankkimainen sisältö ja maittavaa suklaata päällä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani