Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or praliné noir
Tuotteen Côte d'Or praliné noir valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Antti K 08.09.2007
Epäilyksiä herätti tumma suklaa mutta sitä oli sopivassa suhteessa tosi makean täytteen kera. Tumma suklaa tuo särmää joka antaa jämäkän suklaan jälkimaun, tämä täyte osio on niin imelää että vaatii mielenlujuutta syödä monta riviä kerralla.

Jarkko 07.09.2007
Levy on hassun muotoinen, se koostuu tavallaan erillisistä patukoista, jotka on laitettu rinnakkain ja jotka ovat toisissan kiinni... Pinta on tumma suklaata (45%) ja sisu jotain nougatilta maistuvaa. Kumpikaan ainesosa ei erillisenä erikisemmin houkuta, mutta jostakin syystä tässä on jollain tavalla kiehtova maku kokonaisuutena. Maku ei ole tumman suklaan eikä nougatin yksistään vaan jotain siltä väliltä. Meinasin antaa tälle ensin arvosanaksi kakkosen, mutta se olisi ehkä kuitenkin liian vähän sille hyvänolon tuntelle, joka tästä mausta syntyy. Hellytään siis kolmoseen asti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani