Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or praliné double lait
Tuotteen Côte d'Or praliné double lait valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Antti M 04.11.2007
Huoneenlämmössä koko suklaalevyn levyiset palat ovat lötköjä ja toffeemaisia. Maku on kuitenkin todella miellyttävä ja sisälmys suht' tiivis. Täytteessä pitäisi olla siis hasselpähkinää, mantelia ja cashew-pähkinää mutta ei noita oikein erottele mitenkään - kokonaisuus on kelpo kamaa kuitenkin. Jääkaapista otettuna tämä erottuu edukseen ja pystyy sulattelemaan sitten suussaan ja makustelemaan. Ehkä juuri hitusen liian makea ja nougatmainen omaan makuuni mutta parasta lajissaan ehdottomasti tämä suklaa on. Namskis!

Antti K 08.09.2007
Erittäin täyteläinen ja ruokaisan oloinen, aluksi tuntuu että jankkia ei saa nieltyä millään mutta lopussa kiitos seisoo, suklaan maku hurmaa ja täyteläinen kermainen olo täyttää makuhermot. Tätä suosittelen tosi makean suklaan ystäville sekä myöskin kitkerämmän kaman harrastajille, sopiva yhdistelmä kaikkea.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani