Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or noir de noir 54%
Tuotteen Côte d'Or noir de noir 54% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,89 ja löytyy top 100 -listan sijalta 46. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jarkko 30.05.2012
Retrokääreistä löytyy tummaa suklaata levynä, jossa palaset ovat pitkiä ja kapeita. Kaakaoprosentti ei ole kovin korkea tummaksi suklaaksi, joten makukaan ei ole kitkerä. Suklaa on kohtalaisen makea ja useimmiten makeat tummat suklaat ovat suorastaan vastanmielisiä, mutta tässä on nyt poikkeus tuohon sääntöön. Tässä sokeri ei ota ylivaltaa kaakaosta, vaan ominaisuudet ovat hyvässä tasapainossa. Jostakin syystä minulla tuntuu koko ajan tarve pureskella tätä suklaata kuin leipää ja suklaa sopii kyllä hyvin siihen(kin) tarkoitukseen. En minä tätä varmaan toista kertaa osta, mutta keskinkertaista parempaa tämä on. En kuitenkaan ihan nelosta tälle anna, ihan sille tasolle ei ylletä.

Aki 28.05.2012
Mukavan näköinen pitkulainen pala. Tummahkoa suklaata, jossa raikas ja suhteellisen mieto maku. Loppua kohden maku ehkä aavistuksen voimistuu ja jättää hedelmäisenkin jälkivivahteen. Napakka rakenne, jota miellyttävä pureskella.

Veli-Matti 19.05.2012
Vaisu tuoksu, näyttää täyteläiseltä. Hyvin suklainen, hyvin tumma. Yllätys, ettei ole kuin 54% kaakaota. Täyttä tavaraa, laadukas. Pureskeltaessa hieman jauhomainen, mutta pääsee paremmin oikeuksiinsa annettaessa sulaa hiljalleen suussa. Tasaisen voimakas jälkimaku; sopii varmasti kahvin kanssa nautittavaksi.

Pirjo 04.05.2012
Pehmeä, väkevähkö, raikkaan oloinen.

Kirsi I 12.05.2011
Eleganttiin harmaaseen himmeään paperiin pakattua tummaa suklaata. Kultakirjaimisen paperinalta paljastuu kaksi 75g pikkulevyä - kätevää. Levy on jauteltu poikittaisiin suikaleihin, joiden päässä on norsulogo. Itse suklaa maistuu pehmeälle ja tasaiselle, aivan kuin lapsuuden nostalgiset suklaamunat, joiden syönnin jälkeen kasvot ja kädet olivat suklaassa. Peruskamaa.

Marika 21.02.2010
Tiilenmallisesta pakkauksesta paljastuu yllättäin kaksi folioon käärittyä levyä. Folion alta löytyy kapeita suorakaiteenmuotoisia paloja, joissa on tekstiä sekä toisessa päässä hieno pieni norsun ja palmun kuva. Puraistessa syntyy jännän raikas alkumaku, mutta tämä tumma suklaa ei olekaan kovin tummaa (pakkauksessa lukee Cacao: 54% minimum). Suklaa sulaa suussa vivahteikkaan pehmeäksi kokonaismauksi. Aivan herkullista. Tässä ei ole kerrassaan mitään parannettavaa, ja maun hedelmäinen täyteläisyys nostaa tuotteen täysille pisteille.

Oskari 21.02.2010
Tämä on oikein hyvää tummaa suklaata, ei liian vahvaa. Kitkeryys puuttuu. Maistuu vähän banaanille.

Minna Hi 04.09.2007
Suklaa on pakattu ihaniin ohuisiin 10g yksittäispapereihin. Tuntuu ylelliseltä. Suklaassa elefantti-kohokuvio. Tuoksuu vahvalta ja tummalta. Juuri sopivan makuinen, ei liian kitkerä, mutta on silti luonnetta. Todella hyvä herkku, tarjottavaksi vaikka kahvin kera. Perus tumma suklaa, ei mitään temppuja.

Antti M 02.09.2007
Mustista mustinta suklaata odotellessa paketista löytyykin vanhoutenmaista (paitsi, että Van Houten-suklaalevyversio oli parempaa reilusti) leivontakaakaon makuista suklaata (56%). Retropakkaus (2x75g) ja mukavan kokoiset pitkulaiset palaset antavat plussaa mutta ei tämä oikeastaan lämmitä pahemmin tai ainakaan makuhermot eivät jääneet kaipaamaan muutamaa palasta enempää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani