Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or banane patukka
Tuotteen Côte d'Or banane patukka valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Antti K 30.07.2007
Jotain miedohkoa marmeladia sisältävä maitosuklaa, jolle antaisin enemmän pisteitä jos maistuisi väkevämmältä.

Antti H 30.07.2007
Herkullinen yhdistelmä maitosuklaata ja jotain pehmeää töhnää, toimii kuitenkin kuin häkä.

Satu 30.07.2007
Maitosuklaapäällysteisiä konvehteja, joissa sisällä jotain vaaleanruskeaa töhnää. Tämän epämääräisen monjän sisältö jää epäselväksi, joka väkisinkin aiheuttaa pienen fear-factor-momentin. Kun lisäksi maku hivenen kallistuu munatotin puolelle niin pisteitä ei paljoa ropise.

Janne J 30.07.2007
Piirun verran keskivertoa tummempi suklaa, banaanitäyte ei onneksi ole liian juoksevaa löllöä. Jossain määrin erilaista kuin keskiverto suklaabanaani, maun häilyessä mielenkiintoisen ja kummallisen välimaastossa.

Susanna K 12.07.2007
Suklaapatukka, joka kääreen avattua tuoksuu tummalle suklaalle ja liköörille. Suklaa on kuitenkin maitosuklaata ja makuna on banaani. Banaania en maista suklaassa vaikka kuinka monta palaa mussuttaisin. Ulkonäöllisesti banaanitäyte näyttää ihan marsipaanimössöltä. Valitettavasti olen pettynyt tähän makuun. Odotin kai liikoja kun yleensä banaanisuklaa toimii, mutta ei tässä reseptissä.

Jarkko 11.07.2007
Mukavan kokoinen maitosuklaapatukka, jonka sisällöksi luvataan banaania. Palasen koko on juuri sopiva tässä muutenkin mukavan kokoisessa patukassa. Täyte osoittautuu kuitenkin jonkinlaiseksi sokeriraebanaaniesanssimössöksi. Itse suklaan maku ei ohuesta pintakerroksesta pääse esille, vaan ylimakea täyte peittää sen täysin. Ihan mukava ajatus tässä patukassa on, mutta toteutus ei ole ihan osunut kohdalleen.. Olisipa täyte ollut enemmän kääreen kuvan mukainen eikä tuollainen rakeinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani