Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or lait patukka
Tuotteen Côte d'Or lait patukka valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 02.07.2019
47g umpisuklainen maitosuklaapatukka, jossa palat on koristeltu norsuilla. Belgialaista suklaasta on kohtuu laadukas mielikuvaa, mutta tämä muistuttaa aromiltaan Hershey-jenkkisuklaata eli on lähestulkoon pahaa. En tiedä mistä johtuu, mutta ei ole minun makuuni laisinkaan, hentoinen oksennuksen aromi tästä vaan suuhun tupsahtaa. Kakkosen alarajoille.

Tytti 12.09.2007
Vahva tuoksu, napakka pala. Tuoksu on jotenkin autonrengasmainen ja siltä se vähän maistuukin...

Minna Hi 05.09.2007
Paloissa kiva elefantin kuva. Suklaa tuoksuu maitoiselta. Paksut ja pienet palat. Melkoa makeita. Perussuklaa, pehmeä imeskeltäessä.

Jarkko 02.09.2007
Paksuja mutta mukavan kokoisia palasia patukassa. Maitosuklaata tämän piti olla, mutta maku on ehdottomasti sieltä tummemmasta maitosuklaapäästä. Lisäksi tässä tuntuu joku outo ja pääosin epämiellyttävä sivumaku. Kauniimman mielikuvan puutteessa sanoisin että tuo sivumaku on jotain hikisukan ja tupakansavun välimaastosta. Ja ihan kuin pisteenä iin päällä, tämä on aivan liian makeaa. Edes elefanttikuva suklaapalasen päällä ei piristä. Pureskellessakin tämä menee ihan liisteriksi. Erittäin heikko kakkonen.

Anja 01.09.2007
Erikoinen tuoksu, eksoottinen. Rooibostee?

Antti M 01.09.2007
Paksuja suklaapaloja patukkamuodossa. Kaakaomaista, keskitummaa ja miellyttävän erilaista, että tätä maistelisi enemmänkin.

Susanna K 01.09.2007
Metallinen kaakaon tuoksu tässä suklaassa. Koostumus kokosuklainen, eli ei täytettä. Maun suhteen sokerittoman suklaan makuinen, hieman makeahko kuitenkin. Ei pahemmin avaudu tämä suklaa kokonaisuudessaan, jää vain vaimeaksi kumaukseksi makunystyröihin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani