Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or blanc noisettes entières
Tuotteen Côte d'Or blanc noisettes entières valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 5,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Susanna K 23.09.2006
Valkosuklaata jonne sekaan ujutettu näkyvästi kokonaisia hasselpähkinöitä. Suklaa itsessään mukavan makeaa, ei kuitenkaan liiän äklön makeaa. Pähkinät ovat aika hallitsevassa asemassa tässä suklaassa. Pähkinät eivät onneksi ole kovia vaan ne raksuu kivasti suklaa seassa. Mukava vaihtoehto maitosuklaapähkinäsuklaille.

Jarkko 16.09.2006
Enpä ihan heti muista, enkä pikaisella haulla löytänyt suklaalevyraadistakaan mainintaa valkosuklaasta hasselpähkinöillä, joten tämä on uusi lajituttavuus minulle. Pähkinät ovat suklaassa kokonaisina. Valkosuklaa on varsin mietoa, lähes huomaamatonta. Toisaalta saman asian voisi ilmaista myös niin, että suklaa ei ole liian rasvaista tai makeaa, kuten varsin monet valkosuklaat saattavat olla. Pähkinät (joita todellakin riittää) rouskuvat mukavasti hampaissa ja antavat kokonaisuudelle varsin maukkaan olemuksen. Parhaiten tämä suklaa tuntuukin toimivan juuri siten, että nappaa suuhun reilumman satsin kerralla pureskeltavaksi. Ei mitään moitittavaa, päinvastoin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani