Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or lait noix de pécan
Tuotteen Côte d'Or lait noix de pécan valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 11.08.2007
Maitosuklaata (33%), jossa pekaanipähkinöitä (27%) mutta onneksi ei liikaa. Ainekset sulautuvat saumattomasti yhteen, eivätkä häiritse paksun levyn mutustelemista. Toisaalta tämä on ihan hyvän makuista mutta silti hieman tasapaksua eli se viimeinen silaus puuttuu...

Tätä tullaan kuitenkin meidän perheessä vielä ostamaan toistekin vaikka hintaa onkin triplasti kotimaisiin verrattuna.

Susanna K 23.09.2006
Pekaanipähkinöillä maustettu maitosuklaa. Suklaa itsessään vaikuttaa hieman astetta tummemalta koska maku on hieman karvas vai johtuneeko se maku kenties pähkinöistä? Tämä suklaa antoi odottaa paljon enemmän, mutta aika pettymys kuitenkin johtuen itse maitosuklaan mausta. Jälkimakuna suuhun jää kitkeröinen maku.

Jarkko 16.09.2006
Tälle valmistajalle tuntuu olevan ominaista suklaalevyn paksuus ja palojen suuri koko. Tämä levy ei tee noihin poikkeusta. Suklaa maistuu hyvältä, joskin makeutta on ehkä liikaakin. Pecanpähkinät jäävät jotenkin mauttomiksi, vaikka niitä onkin runsaasti ja ne rouskuvat koko ajan hampaissa. Niistä vaan ei irtoa makua. Onneksi ne eivät kuitenkaan ole liian kovia, vaan juuri sopivia. En näe syytä tuotteen kritisoimiseen suuremmin, mutta liikamakeudesta ja pähkinöiden mauttomuudesta rokotan kyllä yhteensä pisteen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani