Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or praliné blanc
Tuotteen Côte d'Or praliné blanc valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Valkosuklaiset.
 

Satu 17.10.2006
Valkosuklaata, jonka sisällä on voimakkaasti pähkinän makuista tryffelin tyyppistä pehmoisaa täytettä. Todella makeaa ja pähkinäistä.

Antti H 17.10.2006
Valkosuklaa peittyy hieman täytteen voimakkaan pähkinäisen maun alle, mutta pääsee jälkimaussa taas esille. Kokonaisuutena melko herkullista.

Susanna K 23.09.2006
Kerrosmainen valkosuklaa jossa alla ja päällä valkoista suklaata ja välissä tryffelimäinen maitosuklaa. Tämä suklaa on kokonaisuudessa vähän liian makeaa, pari palasta menee mutta sitten tökkii. Makeudesta huolimatta suklaa ihan jees ja varma yhdistelmä kahvin kans.

Jarkko 16.09.2006
Jälkiruokamainen levy on jaoteltu putkilomaisiin, levyn leveyden pituisiin ja parin sentin levyisiin palasiin. Pinnalla ohut kerros valkosuklaata ja sisutassa tuoteselosteen mukaan hasselpähkinäpraline-täytettä. Palanen tuntuu käsissä ihan saippuapalaselta... Haukatessa valkosuklaata ei mausta erota, vaan tunkkainen sisus valtaa suuni. Minkäänlaisia rouheita tai murusia tuotteessa ei ole, se on ihan sileää. Harvoin törmää tuotteeseen, jota voisi kuvailla kenties parhaiten sanalla "kuiva". Tämä on jotenkin niin kuivan oloinen ja pinnalla oleva valkosuklaa lähes muovisen tuntuinen (joskaan ei sitkeää tms) että myös termi "teollinen" tulee väkisinkin mieleen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani